שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סהר
    08/07/2007

שלום
    אני בשבוע 8 ו-3 ימים
    במשך חודש הייתי מאושפזת בגלל גירוי יתר שחלתי, גם היום השחלות שלי מוגדלות מאוד ויש ציסטות גדולות- אחת 10 ס"מ.
    ביום חמישי אושפזתי שוב מחשש לתסביב שחלתי.
    היום שוחררתי כי הכאבים לא החמירו ולא היו סימפטומים כמו חום והקאות.

הבעיה שלי שיש עדיין כאבים, בעוצמה די גבוהה. הם לא עוזבים אותי. הרופאים אמרו לי שזה יכול לקחת זמן בגלל השחלות המוגדולת והציסטות.

נראה לי לא הגיוני לחיות כה- כל תנועה שאני עושה יש לי כאבים, כואב לשבת, לעמוד, לשכב ,אפילו להתפנות.
    האם יש מה לעשות נגד הכאבים? יש משהו בטוח שיכול לעזור לי ברפואה המשלימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי דנה

אנאמה מילר
    09/07/2007

ישנם שמנים אתריים מאלחשים וגם ממיסי ציסטות, אך כל אלה אסורים בהיריון ובטח בשלב כה מוקדם. האם ידוע לך או לרופאים שלך הגורם לציסטות? האם הן על רקע הורמונלי או האם יש גורם אחר? האם סבלת מכך לפני כניסתך להיריון או שמא ההיריון יצר אותן? האם יש סכנה להיריון ואת בשמירה? במה את מטפלת כרגע כדי להקל על הכאב?
    עד כמה את נחה? עד כמה את שותה? ועד כמה את חושבת חיובי ומנצחת את הפחד?
    אני הייתי מציעה לעבוד עם מטפל טוב בדמיון מודרך או בשיטת NLP. יש הצלחות טובות בהקטנות ציסטות וגם בהורדת כאב, מעבר לכך שניתן לראות וללמוד לעומק את הנסיבות הפנימיות שהביאו את המערכת להגיב כך.
    את יכולה להיעזר בהומאופטיה ובפרחי באך לתמיכה רגשית נפשית - באופן עקיף גם המצב הרגשי משפיע על הכאב. כאב הוא מצב של כיווץ ואילו דמיון מודרך, מדיטציות, הרפיות ופרחי באך והומאופטיה עוזרים להרפות לתוך מצב נתון ולקבל אותו.
    כולנו נשמח להמליץ לך על מטפלים באזור מגורייך במידה ותרצי.
    בהצלחה ורפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה....

סהר
    09/07/2007

הציסטות והשחלות המוגדלות הן על רקע טיפול פוריות שעברתי שגרם לגירוי יתר.
    לכן הייתי מאושפזת חודש בבית חולים.

לפני לא סבלתי לעולם מציסטות או מבעיה בשחלות.

כרגע אני נעזרת מדי פעם באופטלגען שעוזר בד"כ. אבל אני משתדלת לקחת כמה שפחות בגלל ההריון.

אז בעצם חוץ מפרחי באך וכאלה לא ניתן לעשות כלום?
    שיאצו, דיקור.... משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי שזה מה שתכתבי...

ורד לב
    09/07/2007

מקצת הכרות עם הנושא (לא באופן אישי, ממטופלות).
    מה שבטוח הוא שהזמן אכן עושה את שלו וזה הולך ומשתפר.
    בינתיים מתחברת מאד להמלצותיה של אנאמה בנוגע לדמיון מודרך, NLP.
    EFT שהיא טכניקה איתה אני עובדת עשוייה גם היא לסייע במצבים כאלה.
    שווה פשוט ליצור קשר עם מטפל/ת מתחומים אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם- מחר יש לי תור במכבי טבעי

סהר
    10/07/2007

נראה מה יציע הרופא...
    יש לי פשוט בעיה קצת עם דמיון מודרך וגם עם הומיאופטיה(מנסיון)
    דברים אחרים כן ניסיתי והרגשתי טוב איתם כמו רפלקסולוגיה ודיקור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאמה וורד- שלום

סהר
    11/07/2007

רציתי לשתף אתכן המשהו שנורא הרגיז אותי-
    כפי שכתבתי לכם בהודעה הקודמת הייתי היום בייעוץ במכבי טבעי
    הרופא משפחה שם שגם למד את כל העסק הזה אמר ישר שמותר רפלקסולוגיה- אמרתי לו שאני ממש מופתעת כי ככל שאני יודעת ממש אסור עד אחרי השליש הראשון לפחות ובטח שלא אחרי אשפוז של חודש.הוא אמר שלא אדאג ושאפשר.

בכל מקרה כשיצאנו מהחדר הייתה הרפלקסולוגית של מכבי, שהיא מאוד מקצועית ואני מאוד אוהבת אותה. הוא אמר לה זאת והיא עשתה לו מן פרצוף. הרגשתי שמשהו לא בסדר, הרופא אמר "תעשי לה" והיא אמרה טוב, חלש מאוד אפשר.
    אחר כך דברתי איתה אישית והיא אמרה שקלטתי נכון ועד חודש חמישי לא כדאי לטפל ברלקסולוגיה. אם היא הייתה עושה לי עכשיו זה היה סתם נעים כזה וכלל לא הייתה יכולה להפחית תכאבים בגלל שבשביל זה היה עליה ללחוץ על כל הנקודות שאסור לה בגלל שהן רגישות ובגלל שאני בהריון.

מה אתם אומרים על זה?
    הוא ממש יכול היה לכן אותי אם לא הייתי קולטת משהו מהרפלקסולוגית או פשוט סתם לבזב את זמני וכספי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מרגיז!!!

אנאמה מילר
    12/07/2007

זה ממש ממש אגו טריפ מטורף!! הרופא אמר אז כך יהייה!!!
    אני חושבת שיש מקום להתלונן בנושא. אם יש לך כוח ואנרגיות לעשות את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו