חלב ובשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב ובשר
    מניקה
    03/11/2008

שלום בני בן שמונה חודשים ויונק ובחודשיים האחרונים התחלתי לתת לו גם מוצקים כי הגיע לגיל שאפשר להתחיל. יש לציין כי מיד עם סיום ההנקה הוא רוצה שוב לינוק למרות שהוא כבר שבע מהאוכל הטחון כמו כן הוא ואינו מעוניין בכלל במים. שאלתי היא: האם הדבר מהווה בעיה למערכת העיכול? האם זה כמו חלב לאחר בשר ביהדות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב ובשר

הוספת תגובה

• הנקה

מיכל שלזינגר
    04/11/2008

שלום לך אמא

אני מאמינה שזו שאלה מתאימה לורד לב - שהיא גם יועצת הנקה.

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד מתנהלת ההנקה?

ורד לב
    05/11/2008

האם יונק מצד אחד או משניים?
    חשוב להניק לפי דרישה ורק בנך יודע לכמה אוכל הוא זקוק ברגע נתון.
    אם סיים צד אחד ועדיין מעוניין, מומלץ מאד להציע צד שני. אפשר, אגב, גם שלישי ורביעי, אין כל בעיה עם כך.

לגבי בשר וחלב- עד כמה שידוע לי חלב אם נחשב פרווה ואין כל בעיה להניק ולהאכיל בבשר אחרי. זו שאלה שאת בהחלט יכולה להפנות לרב שלך (אני מניחה שאת דתייה, אם את שואלת את זה). לא שמעתי על מניעה כלשהי מנשים דתיות להניק ולשלב ארוחות עד כה.

תינוק יונק לאו דווקא זקוק למיםן כתוספת. שהרי חלב אם מכיל בעיקר מים והרבה מהמזונות שיאכל בתחילה הם מימיים: פירות, ירקות, מרק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו