שמן דגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן דגים
    מניקה
    11/11/2008

שלום אני אם שמניקה ולא שתיתי כל החודשים הללו שמן דגים והבנתי שהוא מאוד חשוב האם אתן מכירות שמן דגים טוב שמתאים לאמהות מניקות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן דגים

הוספת תגובה

• שמן דגים + הריון + הנקה

מיכל שלזינגר
    11/11/2008

שלום לך מניקה

אכן לפי מחקרים רבים קיימת חשיבות לנטילת שמן דגים בזמן הריון והנקה.
    בזמן הריון:
    נמצא קשר בין נטילת שמן דגים על ידי האם לבין שכיחות נמוכה יותר למקרי דיכאון לאחר לידה, משקל לידה נמוך, רעלת הריון, והתפתחות קוגנטיבית ונוירולוגית טובה יותר של הילודים.

בזמן הנקה:
    הוכח במחקרים כי ההתפתחות הקוגנטיבית טובה יותר + התפתחות הראיה ונטען אף כי קיים שיפור בציוני iq.

אבל...

חשוב לזכור כי למרות כל המחקרים נשים רבות אינן נוטלות שמן דגים ובכ"ז יולדות ילדים אינטילגנטים וכמובן שלא כולן סובלות מדכאון לאחר לידה.
    אז גם אם לא נטלת שמן דגים עד עכשיו אין צורך להלחץ.

זהו אינו פורום מסחרי לכן איני יכולה להמליץ על מוצר ספציפי - פני למטפל/ לחנות טבע / בית מרקחת / רשתות הפארם , וינחו אותך בהתאם.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן דגים- אומגה 3

ורד לב
    11/11/2008

אני מאד מאמינה בחשיבותה של אומגה 3 בשנות הפריון ועל אחת כמה וכמה בעת הריון והנקה, מאחר ויש העברה הלאה, לדור הבא...

ממליצה בחום על המוצר של "אומגה 3 גליל" שהוא המוצר האיכותי ביותר שאני מצאתי בשוק. ואין לי % אצלם, אני פשוט סומכת עליהם מאד.
    הוא לא נמכר בחנויות, אלא דרך האתר שלהם, או בטלפון. לא תהיה לך בעיה למצוא אותו. האתר, אגב, מלא באינפורמציה חשובה ומעניינת בנושא, למתעניינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו