מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיםמניקה11/11/2008
שלום בני בן שמונה חודשים - יונק ממני וגם אוכל מוצקים ולא רוצה מים אלא רק ממני לינוק שאלתי היא: כמה מים עליי לשתות ביממה? (הערה: אני קמה גם בשתיים בלילה להניקו) כלומר משעה שש בבוקר עד שעה שש בבוקר ליום שלמחרת כמה אני אמורה לשתות ואיך לפצל את השתיה? כלומר לפני ההנקה - בזמן ההנקה או אחרי ההנקה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתייה בהנקה
ורד לב11/11/2008בעקרון, כל אישה שונה פה.
ההמלצות הן לשתות לפי הצמא. נשים מניקות רבות חוות צמא כשהן מתחילות להניק, או בין ההנקות.
את לא צריכה לשתות כמות מסויימת, אלא בהתאם לרמת הפעילות שלך.
גם בנך לא מחוייב לשתות מים, שכן בחלב שלך יש הרבה מאד נוזלים וגם המוצקים שאוכל דיי מלאים בנוזלים (פירות, ירקות, מרק).
אפשר להציע לו מדיי פעם, במיוחד בימים חמים (שכבר מתרחקים מאיתנו). אם ירצה, ייקח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...לורד...
מניקה14/11/2008תודה ורד לדברייך עליי לשתות על פי דרישת גופי כלומר אם אני צמאה לשתות אך מדוע נאמר לי שעליי לשתות לפחות שלושה ליטרים של מים? אפילו על ידי יועצת הנקה. הרבה פעמים אני מאלצת את עצמי לשתות למרות שאני בכלל לא מרגישה צמאה יש לציין שבזמן ההיריון בקושי שתיתי שתי כוסות מים ביום ולא היתה בעיה בהיריון ואילו עכשיו אחרי ההנקה אני שותה למעלה משלושה ליטרים ועדיין הצואה קשה והיציאות אינן קלות? האם זה לא קשור למים כפי שאומרים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיית מים בהנקה
ורד לב16/11/2008כל גוף מתנהג אחרת ויש לו צרכים שונים.
אנחנו זקוקים לנוזלים וזקוקים גם למזון מזין ואיכותי, רצוי כזה שעשיר בסיבים תזונתיים.
זה נכון שבעידן שלנו (א)נשים רבים מנותקים מתחושות הגוף שלהם ולפעמים צריכים לעבוד "מהראש" וממקום של החלטה לגבי דברים, הרבה לפני שהם מרגישים זאת בגוף.
האם את לא מכירה בכלל תחושה של צמא כשאת מניקה? נגיד בתחילת ההנקה, או אחריה? אין לך שום תחושת צמא?
זה נכון שנוזלים חשובים להנעת תהליכים במורד מערכת העיכול, כך גם סיבים תזונתיים למיניהם. כך שיש לבסס את התפריט על דגנים מלאים, קטניות, ירקות ופירות. אלה עשירים בסיבים למיניהם ומבטיחים גם תחושת צמא טובה ושתייה מספקת.
לגבי יציאות קשות, יכולות לנבוע משלל סיבות, לאוו דווקא בגלל שאת לא שותה מספיק.
אולי זה זמן טוב בשבילך לגשת לטיפול. בכלל מומלץ בעיניי אחרי לידה. לאזן את מה שדורש איזון, להניע תהליכים, להכנס לאיזשהו מסלול טוב עם הגוף.
שילוב של דיקור עם תזונה מתאימה ופעילות גופנית יכול לעשות פלאים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)