התכווצויות שרירים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות שרירים בהריון
    שירה
    17/11/2008

שלום. לאחרונה אני סובלת מהתכווצויות שרירים חזקות ברגליים/שוקיים בזמן השינה. שמעתי שזו תופעה מוכרת בהריון. אם כן, מה גורם לה וכיצד אפשר להקל על התופעה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצויות שרירים בהריון

הוספת תגובה

• אכן תופעה מוכרת

ורד לב
    17/11/2008

קשורה בד"כ במחסורי של סידן ומגנזיום.
    אלה 2 מינרלים החשובים לתפקודם של השרירים החלקים בגוף.
    כך שכדאי להגביר את צריכת המזונות המכילים אותם.

דבר נוסף שהוא must בעיניי תמיד ובהריון בפרט- פעילות גופנית.
    כדאי לעסוק בפעילות באופן קבוע ולאמץ כמה תרגילים שיכולים לסייע בעת התקפת כיווצים שכזו.
    כדאי להניע את הקרסוליים באופן יזום כמה פעמים ביום- בתנועות סיבוביות. אם קשה לזכור, אפשר לעשות תזכורות בהתחלה, עד שזה ייכנס לך לשגרה.

לפעמים קור הוא טריגר לכיווץ, כדאי לשמור על הרגליים חמות בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות בהריון

מרינה גורטין
    03/01/2009

יש מוצר שנקרא PREG CRAMPS BUSTER ומיועד במיוחד להתכווצויות בהריון. לוקחים כמוסה אחת בלילה לפני השינה, ניסיתי כבר כמה ימים וזה עובד מצוין. זה תוסף מזון ישראלי ויש אותו בכול הפארמים.גם החברה שהמליצה לי משתמשת כבר כחודשיים ומשבחת. מרינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתחלה הייתי סקפטית, כמה מהר ישפיע

גלית אלוני
    18/01/2009

תוסף מזון על הגוף שלי. וזה לאחר שנים של צמחונות שבהן נטלתי באופן קבוע ברזל ואבץ ולא הייתי רואה שינויים. ולגופו של עניין, בעצת משתתפת הפורום (מרינה) רכשתי את תוסף המגנזיום ומאז, טפו טפו טפו, כבר כמעט שבוע שאני ישנה בשקט. מודה לכן על התמיכה. כעת נותר לי להתמודד רק עם בעיות הבטן, שהולכת ותופחת לה. שבוע טוב, ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו