צמחונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחונית
    רות
    15/07/2007

שלום!
    אני צמחונית כבר 14 שנה, כיום אני בת 26 ובהריון ראשון ומרגישה רצון לאכול בשר אבל מבחינה מוסרית לא רוצה לעשות את זה. אני צריכה להכנע לגוף כי אולי זה מה שהעובר צריך, או שאפשר להמשיך עם המוסר שלי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחונית

הוספת תגובה

• נושא מעניין וחשוב

ורד לב
    17/07/2007

השאלה היא כמובן לעצמך, קודם כל.
    אני מאמינה שהגוף יודע מה הוא צריך ומה נכון לו.
    הרבה נשים בהריון מתארות תחושות דומות לשלך וזה מאד מפתיע אותן.
    זו שאלה מהותית ביחס שלך אל עצמך- האם את חיה לפי אידאלים ומוסר גבוה, או מחברת את הדברים למציאות הקיימת, לפני השטח?
    אין פה שיפוטיות, התשובות שתתני לעצמך הן החשובות.
    האם את מעדיפה להמשיך לחיות לפי "מוסר" שהוא חיצוני לך ובא מהמיינד, או עפ"י מוסר פנימי המחובר לגוף שלך, לצרכיו, לשינויים שהוא עובר.
    תראי, לא סתם הנושא הזה עולה דווקא עכשיו כשאת עומדת להפוך לאמא (בע"ה), מה שיצריך ממך להזיז את עצמך קצת הצידה ולפנות מקום למישהו שיזדקק לך בהרבה רמות למשך תקופה כזו או אחרת. את יכולה לתאר לעצמך שאידאלים לא תמיד יעבדו שם ותמצאי עצמך מול סיטואציות מגוונות, לאו דווקא כאלו שהיית בוחרת מראש.
    אינני כותבת דברים אלה כדי, חלילה, לרפות את ידייך. מטרתי היא לנסות לסייע לך להרחיב את יריעת ההסתכלות שלך. שהרי המציאות תמיד רחבה יותר ממה שאנחנו מסוגלים לראות ותמיד אפשר לקחת עוד צעד אחורנית ולהכניס עוד פרטים לזווית ההסתכלות שלנו.
    ברמה הפרקטית, אם את בוחרת ללכת עם תחושות גופך את תדעי מבפנים מה לאכול וכמה וכו'.
    אם את מחליטה שלא לאכול בשר כדאי שתעקבי באופן מסודר אחרי ערכי הברזל, פריטין, 12-B, חומצה פולית ושתקפידי על מספיק חלבון ומינרלים בתזונה שלך ובמידת הצורך תעזרי בתוספים.
    בהצלחה בבחירה - הלא פשוטה- שלך ואם תרצי להמשיך לדסקס בנושא זה, אני פה או במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו