יציאות מתסכלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות מתסכלות...
    רויטל
    24/11/2008

הי, אני בשבוע 33, לוקחת פרנטל ואומגה של אלטמן, אני אתנצל מראש על הנושא והתיאורים... סוף סוף אני לא סובלת מעצירות בהריון, אבל... אני סובלת מיציאות מתמשכות, דביקות ונקטעות... ממש כמו פלסטלינה, זה נורא מעיק!!!! מה אני יכולה לעשות כדי להחליק את הגוש דבק החוצה מבלי להפעיל לחץ? יש איזשהו משהו טבעי שיכול לעזור??? אני מניחה שזה גם קשור לתזונה שלי, אני מרבה לאכול פחממות ומתוק... תודה מראש רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות מתסכלות...

הוספת תגובה

• תזונה לעצירות + הריון

מיכל שלזינגר
    24/11/2008

שלום לך רויטל

א. כפי שציינת אכילת פחמימות פשוטות, ממתקים וכו' הם בהחלט בעיה, לא רצוי להרבות בהם בשום מצב ובהריון באופן מיוחד.

ב.הקפידי לשתות מספיק מים / חליטות צמחים, מים שאינם קרים, חום מינימילי - טמפרטורת החדר.

ג. הקפידי על תנועה - הליכות וכו', כדי לעודד פעילות מעיים.

ד. נסי לשתות כל בוקר כוס מים חמימים על בטן ריקה- אפשר להמתיק גם בשתי כפיות דבש- מסייע ליציאות
    או להשרות בלילה קודם - שזיפים מיובשים (רצוי אורגנים) ולשתות את מי ההשריה + לאכול את השזיפים.
    אח"כ נסי לשבת על האסלה.

באופן כללי מצרפת לך המלצות מתוך מאמר שכתבתי בנושא:
    מזונות לטחורים ועצירות –
    בננות – לטחורים מדממים ועצירות, צואה יבשה. יש לאכול בננה אחת או שתים בלילה ודבר ראשון בבוקר על בטן ריקה – להקפיד על בננות בשלות בלבד !!!
    דבש – לעצירות זמנית בנשים הרות, ניתן לערבב שתי כפיות דבש במים חמים ולשתות דבר ראשון על הבוקר, על בטן ריקה.
    תמרים, תפוחים, זרעי צנובר וגזר – משמשים כמלחלחים עבור המעיים.
    אסידופולוס – משקם את פלורת המעיים ויכול לסייע.
    אפונה, כרוב, תאנים, סובין , אספרגוס – משפרים את פעילות המעיים.
    המנעי מצריכת כמות עודפת של מזון חם – מייבש את נוזלי הקיבה.
    המנעי מצריכת כמות עודפת של מזון קר – מחליש את פעילות העיכול (ה- spleen).
    במקרה שהדבר אינו מסייע ניתן לפנות לטיפול ברפואה סינית ולקבל הנחיות תזונה נוספות.

המשך הריון קל

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו