בדיקת דופלר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דופלר
    ויקי
    25/11/2008

שלום רב אני מסיימת שבוע 21 ולאורך כל ההריון הרופאה הביעה שביעות רצון לגבי התפתחות העובר. עליי לציין שאני מתגוררת בגרמניה ויתכן וכאן הנוהלים שונים. בשבוע הבא עליי לבצע סקירת מערכות ובדיקת דופלר. האם הפניה לדופלר בהכרח מצביעה על בעיה או שהרופאה שלי חרוצה במיוחד? עליי גם לבצע בדיקה לסכר הריון בשבוע הבא אבל הבנתי שכולם צריכות גם בישראל. פה היא ישר עושה את בדיקת ה 3 שעות הגדולה. בתודה ויקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דופלר

הוספת תגובה

• דופלר + הריון

מיכל שלזינגר
    25/11/2008

שלום לך ויקי

בארץ לא מקובל לבצע בדיקות דופלר בהריון , אלא רק אם עולה חשש לבעיה כלשהי.
    יתכן שבגרמניה הנהלים שונים.
    בסקירת מערכות רופאים רבים מדגימים את זרימות הלב באמצעות דופלר .
    ניתן לבצע גם בדיקה של הזרימות בחבל הטבור ובשליה (למשל, בחדש להאטה בצמיחה תוך רחמית).

השאלה היא לאיזה בדיקת דופלר הכוונה
    כאמור , בארץ זוהי אינה בדיקה שכלל הנשים ההרות עוברות רק כאלו שיש סיבה לחשוד בבעיה.

בריאות שלמה

מיכל שליזנגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופלר

ויקי
    26/11/2008

היות והרופאה לאורך כל ההריון טוענת שהיא מאוד מרוצה מהתפתחות הילד ואף במכון הדיאגנוסטיקה שאלו אם יש לי הריון בעייתי כשהתקשרתי לקבוע את התור ואמרתי להם שלא שידוע לי, אף המכון הסבירו לי שזו תהיה מעין סקירת מערכות פרטנית שבתוכה גם יעשו לי את בדיקת הדופלר. הרי הרופאה לא תסתיר ממני חשש לבעיה ותשלח אותי לבדיקה כזו בזמן שהיא אומרת לי שהכל בעצם מצוין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופלר + הריון

מיכל שלזינגר
    26/11/2008

שלום ויקי יש רופאים שמשלבים דופלר פרטני בתוך סקירת המערכות. אין לך מה לדאוג. חוץ מזה אם את כל כך מוטרדת אני ממליצה לך לשאול את הרופאה שהפנתה אותך. המשך הריון בריא וקל מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו