מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירי-דמה\ גדילת הבטן יש סיבה לדאגה?ויקי30/11/2008
היני נמצאת באמצע שבוע 22 להריון ראשון (בת 30). הריון תקין לדברי הרופאה ועל פי הבדיקות עד כה. כבר בחודש ה4 התחלתי להרגיש בעיקר בערב מדי פעם התקשות לא נעימה של הבטן עם תחושת משיכה. עכשיו בחודש ה6 אני מרגישה זאת יותר . הבטן קשה, כמעט פלסטית בתחושה ואני מרגישה כאילו מישהו מושך את הבטן ומותח אותה. זה לא בא בהתכווצות ושחרור כאילו מספר פעמים אלא מתחיל ונמשך גם עד הבוקר. בעיקר בערב., לא מלווה בכאבים או בהפרשות נרתיקיות כלשהן. בעלי טוען שזה קשור לגדילת הבטן ואף קראתי שאלו יכולים להיות צירי-דמה הרופאה שלי אינה זמינה עד יום שני בצהריים וכמה שאני קוראת יותר באינטרנט אני יותר מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירי ברקסטון היקס - צירים מדומים
מיכל שלזינגר30/11/2008שלום לך ויקי
מדובר ככל הנראה בתופעה שנקראת צירי ברקסטון היקס. אלו הינם צירים המכונים גם "צירים מדומים". אלו צירים בלתי סדירים. תדירותם אינה עולה והם אינם גורמים ללידה. אין להם השפעה על הרחם.
צירים אלו מלווים בהתקשות הרחם ולעיתים אף מתלווה אליהם כאב חזק.
צירים אלו מופיעים שבועות רבים לפני הלידה (מהשליש השני להריון) ונמשכים בכל פעם בין 10 דקות לחצי שעה. לקראת סוף השליש השלישי להריון עוצמתם ותדירותם עולות.
אם את מודאגת בכ"ז כדאי לפנות, לפחות בברור טלפוני למוקד לנשים הרות ולשאול לדעתם.
מאחלת לך
המשך הריון קל ולידה קלה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי
ויקי01/12/2008הייתי במיון נשים אתמול. מדדו את אורך צוואר הנרתיק ובדקו אם יש פתיחה. הכל היה בסד וימשיכו לעקוב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)