אלספה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלספה
    מיכל שאול
    05/12/2008

בוקר טוב, אני בשבוע 26 והחלפתי רופאת נשים מסיבות שונות... הרופאה הראשונה נתנה לי לקחת ברזל עדין של סולגר. הרופאה הנוכחית אמרה שניתן לקחת גם אלפסה 9 חודשים.. האם לא מסוכן לקחת את שני הכדורים יחד? האם זה לא מסכן את העובר? אני לא רגועה לגביי הכדור הזה.. האם יש חשיבות ללקיחתו? אשמח אם תעזרו לי ותרגיעו אותי... תודה ושבת שלום, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלספה

הוספת תגובה

• שמן דגים + ברזל + הריון

מיכל שלזינגר
    05/12/2008

שלום לך מיכל !!!

אין צורך להלחץ.
    מדובר ב-2 חומרים שונים לחלוטין.
    הברזל ניתן לך מכיוון (שאני משערת) שערכי ההמוגלובין ו/או הפריטין בדמך היו נמוכים

לגבי אומגה 3
    לפי מחקרים רבים קיימת חשיבות לנטילת שמן דגים בזמן הריון והנקה.
    בזמן הריון:
    נמצא קשר בין נטילת שמן דגים על ידי האם לבין שכיחות נמוכה יותר למקרי דיכאון לאחר לידה, משקל לידה נמוך, רעלת הריון, והתפתחות קוגנטיבית ונוירולוגית טובה יותר של הילודים.

בזמן הנקה:
    הוכח במחקרים כי ההתפתחות הקוגנטיבית טובה יותר + התפתחות הראיה ונטען אף כי קיים שיפור בציוני iq.

אבל...

חשוב לזכור כי למרות כל המחקרים נשים רבות אינן נוטלות שמן דגים ובכ"ז יולדות ילדים אינטילגנטים וכמובן שלא כולן סובלות מדכאון לאחר לידה.
    אז גם אם לא נטלת שמן דגים עד עכשיו אין צורך להלחץ , אבל בהחלט יהיה נכון ומתאים ליטול מעכשיו את התוסף - שום סכנה אינה נשקפת לך או לעובר, להיפך.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלספה

מיכל שאול
    05/12/2008

תודה רבה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו