שאלות שונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שונות
    מניקה
    20/12/2008

שלום אני מניקה וגם נותנת לבני בן התשעה חודשים בננה מרוסקת + כפית שקדים טחונים + תפוז אבל אמרו לי שהשילוב של חמוץ עם מתוק כמו בננה עם תפוז זה לא בריא. האם ידוע לך אם זה נכון? שאלה נוספת: חברתי עומדת להכנס להיריון. והיא תמיד מתקלחת בבוקר ויוצאת עם שיער רטוב. לדעתי זה יכול לגרום לך להצטננויות וגם שהשרירים יתפסו לה ובטח זה לא בריא כאשר אישה בהיריון. מה הרפואה הסינית אומרת בנוגע ליציאה לרחוב לאחר המקלחת ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שונות

הוספת תגובה

• תזונה לתינוק יונק + שיער רטוב

מיכל שלזינגר
    20/12/2008

א. לגבי תזונתנו של תינוק יונק - ורד לב תוכל לענות לך על השאלה.
    כעת היא בחופשת לידה, מדי פעם היא נכנסת לפורום - נסי שוב.

ב. אכן לא רצוי כלל לצאת עם שיער רטוב, לא רק בהריון אלא בכלל.
    -מבחינה אקלימית עונת החורף קרה ולחה, ובתקופה זו הסיכון רב לחלות מתופעות הנגרמות עקב חשיפת יתר לקור ולחות.
    לכן רצוי לשמור במידת האפשר על ביגוד חם ויבש . כמובן ששיער רטוב הינו מצב של קור + לחות.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונת תינוק

ורד לב
    30/12/2008

לא צריכה להיות כל בעיה עם שילוב כזה של פירות.
    כדאי לדעת שפירות הדר נחשבים לאלרגניים ולכן אני לא ממליצה עליהם באופן קבוע עד גיל שנה.
    הם גם עשויים להחמיר מצבי ליחה, אם קיימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו