תוסף ברזל ומעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף ברזל ומעי רגיז
    ויקי
    22/12/2008

שלום רב, אני בשבוע 25 עם ברזל 10.7. אני אוכלת מזון בריא למדי עם הרבה ירקות, פרי הדר ואף יודעת לשלב ויטמין סי בארוחה לקליטת הברזל מהמזון אך נראה שזה לא מספיק. תוספי ברזל עד כה גרמו לי לשלשולים. יש לי ץסמונת המעי הרגיז. יש פתרון לבעיית מחסור הברזל במצבי חוץ מזריקה לוריד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף ברזל ומעי רגיז

הוספת תגובה

• ספיגת ברזל + הריון

מיכל שלזינגר
    22/12/2008

אני מבינה שאת סובלת מבעיה של מעי רגיז. אני כמובן לא יודעת באיזו עוצמה התופעות. אבל פעמים רבות יש גם בעיות ספיגה. כדאי לפנות למטפל בתזונה שיבדוק באופן מסודר את התפריט שלך.כדאי גם לשלול רגישויות למזונות שונים . שווה לבדוק גם צליאק (רגישות לגלוטן), כי תופעה זו עלולה להוביל לרמות ברזל נמוכות. מטפל יוכל להנחות אותך להוריד מזונות שעלולים לפגוע בספיגה. ובכלל יתייחס לבריאותך הכללית. הריון קל מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

מיכל שלזינגר
    22/12/2008

ניתן גם לנסות תכשירי ברזל שונים. ישנם כאלו שנספגים טוב יותר. כל זאת כדי לעשות בהנחיית מטפל. מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו