גרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרדת
    מירב
    09/03/2007

אני בשבוע 8 של ההריון השלישי וכבר שבועיים שאני מתגרדת בלי סוף (רגליים, ידיים, בטן, גב, צואר וראש). בזמן הגירוד מופיעות בלוטות קטנות (כמו עקיצות יתוש קטנות) ולאחר שהמקום נרגע הן נעלמות. זה עובר בסבב ממקום למקום. אף פעם לא היה לי דבר כזה. אני משתגעת. הצילו, מה עלשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרדת

הוספת תגובה

• באמת אכן נשמע לא נעים ומטריד מאוד

אנאמה מילר
    11/03/2007

ישנן אינספור סיבות לא ידועות לגרדת בזמן היריון. החל ממקור הורמונלי ועד לרגישויות ואלרגיות.
    נסי לצפות מה מגרה או מה מתחיל את הגרדת הזו, נסי להימנע מלגרד עד כמה שאפשר מכיוון שהגירוד רק מפזר את הגירוד ברחבי העור (כמו שעקיצת יתוש עוברת יותר מהר ופחות מטרידה כאשר לא מגרדים).
    מלבד זאת ניתן לבזוק על המקומות המגרדים עמילן תפוחי אדמה (אפשר גם לשהות באמבט עם החומר) או אבקה בשם "ליקו פאודר" שעשוייה מצמח הליקופודיום והיא מרגיעה מאוד גירודים.
    יחד עם זאת היא מייבשת אז אם המקום המגרד הוא יבש, לא להשתמש בזה אלא באיזשהוא שמן בסיס טוב. למשל חמאת שיאה, זרעי ענבים או זית וכו'..
    בשלב זה לא להשתמש בשמנים אתריים. זה לא מתאים לשלב בהיריון וגם עלול לגרות יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו