פטריה ואגינלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה ואגינלית
    רומי
    28/12/2008

האם ניתן להשתמש בשמן עץ התה (בטיפטוף כמה טיפות על טמפון) מבלי למהול את השמן לפני כן? פרט לכך האם פירות נחשבים למזון לפטריה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה ואגינלית

הוספת תגובה

• פטריה וגינאלית

מיכל שלזינגר
    28/12/2008

שלום לך רומי

א. זהו פורום "רפואה משלימה בהריון". אני לא יודעת האם את בהריון אבל אם כן לא נראה לי שכדאי להשתמש בשמן עץ התה, בטח לא שימוש נרתיקי בזמן הריון.

ב. אם אינך בהריון ישנו מוצר מצוין שניתן להשיג בבתי המרקחת: שמן עץ התה מוכן לשימוש להחדרה וגינלית. נותן תוצאות מצוינות.

ג. אכן פטריות נחשבים למזון מצוין לפטריה ובעצם סוכרים בכלל.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחתוניות מכותנה אורגנית

הילה
    21/07/2009

בהריון שלי סבלתי מפטריה כל החודשים הראשונים ואז החלפתי לתחתונית רב פעמית מכותנה אורגנית .. וחשתי הקלה גדולה . לצערי אני לא מצילחה למצוא אותן אבל אולי מישהי באתר שמעה על משהו כזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחתוניות מכותנה אורגנית ???????????

מיכל שלזינגר
    21/07/2009

שלום הילה
    אין שום בעיה להשיג תחתוניות כאלו בחנויות הטבע הגדולות.
    אבל, מנסיונן של המטופלות שלי, (אלו שכבר ניסו הכל...) אין שום יתרון דווקא לתחתוניות רב פעמיות מכותנה אורגנית. טיפול בפטריה מחייב שינויים תזונתיים והקפדה עליהם לאורך זמן. במקרה של פטריה עקשנית מומלץ גם לצרוך תוספי תזונה מתאימים.
    ללא ספק חשוב להקפיד על תחתוניות שאינן מבושמות.

בריאות שלמה
    מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו