מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סלקטלי23/07/2007
אני כפי הנראה בתחילתו של הריון, ואני מודעת לכך שסלק מאוד בריא אז עשיתי קצת חיפוש ובין כל הדברים שמצאתי קראתי שסלק מכיל יוד- האם הדבר נכון? כמו כן, אשמח לדעת אלו עוד מאכלים מכילים יוד. ומדוע אומרים שזה עלול להזיק בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי שסלק מכיל יוד
ורד לב24/07/2007הנה טבלת תכולת רכיבי תזונה עבור סלק http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20bs.html הסתכלי בעצמך.
בעקרון לא צריכה להיות בעיה עם יוד, אלא אם כן יש לך בלוטת תריס שאינה מאוזנת. בלוטה זו מושפעת מהמינרל יוד. יש נשים בהריון שבלוטת התריס אצלן יוצאת מאיזון, או לאחר הלידה.
כך שנראה לי שנעשה אצלך איזשהו מישמש של אינפורמציות.
מקווה שעכשיו זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כנראה שבלבלו אותי...שאלה נוספת
טלי25/07/2007לגבי כספית - מאילו מוצרים עלי להמנע שמכילים כספית?
שוב תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכספית
ורד לב27/07/2007כספית ומתכות רעילות מצטברות ברקמות חיות בד"כ.
הידועים ביותר כמכילי כספית הם דגי הים ובמיוחד דגי הים הצפוני שדווקא הכי מומלצים לאכילה.
טונה הוא אחד הדגים הידועים ביותר לשימצה ויש הסוברים שיש להמנע ממנו לחלוטין.
שווה לקרוא מידע בנושא ולהחליט על סמך ידע ולא על סמך הפחדות וחוסר ידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)