דלקת בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגרון
    מניקה
    04/01/2009

שלום רב מה ניתן לעשות עם תינוק בן שנתיים שיש לו דלקת בגרון והרופא אמר שהוא צריך סירופ מוקסיפן? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגרון

הוספת תגובה

• דלקת גרון + תינוק

מיכל שלזינגר
    04/01/2009

שלום לך מניקה

האם הרופא ערך לו משטח גרון ?
    כי מוקסיפן הינה תרופה אניביוטית שניתנת כאשר קיימת נוכחות חיידק.

אם הילד נוטל אנטיביוטיקה חשוב מאוד לתת לו גם תוסף פרוביוטי (חיידקים טובים) כדי לשקם את הנזק אשר נגרם לרירית המעי מן האנטיביוטיקה. את התוסף רצוי לתת במרחק של כ- 3 שעות מן האנטיביוטיקה ולהמשיך לתת אותו כחודש לאחר סיום התרופה.

אם מדובר בדלקות גרון חוזרות אפשר ורצוי בהחלט לפנות למטפל ברפואה סינית / הומוטוקסיקולוג/ הומיאופת כדי לקבל טיפול מניעתי.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מניקה
    04/01/2009

תודה מיכל על התשובה. אכן קיים חיידק לילד. שאלה נוספת: מה עושים במקרה של ליחה דלקתית שאינה נובעת משיעול. כל בוקר יש לי ליחה צמיגית בצורה של דלקת לבנה והפה שלי מר הייתי אצל רופא גרון ששלל בעיה בגרון. הייתי אצל גסטרו שנתן לי לוסק (כי התברר שיש לי בקע בסרעפת) אבל עדיין יש לי ליחה דלקתית מה ניתן לעשות במקרה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה בגרון

מיכל שלזינגר
    04/01/2009

שלום לך
    את מתארת מצב של לחות / ליחה שקשור על פי הרפואה הסינית לחולשה של הטחול, על פי התיאור שלך קרוב לודאי שקיימת מעורבות של איברים נוספים - טעם מר בפה בד"כ מרמז על קשר לכבד/ כיס מרה.
    רצוי לפנות באופן מסודר למטפל ברפואה סינית שיוכל לערוך לך אבחנה מלאה בכלים של הרפואה הסינית ועל פי האבחנה יותאם לך טיפול מתאים: הנחיות תזונה רלבנטיות ו/ או צמחים ודיקור.

לא ניתן לבצע אבחנה ללא פגישת המטופל וקבלת התמונה המלאה.

בריאות שלמה
    מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו