מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בגרוןמניקה04/01/2009
שלום רב מה ניתן לעשות עם תינוק בן שנתיים שיש לו דלקת בגרון והרופא אמר שהוא צריך סירופ מוקסיפן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון + תינוק
מיכל שלזינגר04/01/2009שלום לך מניקה
האם הרופא ערך לו משטח גרון ?
כי מוקסיפן הינה תרופה אניביוטית שניתנת כאשר קיימת נוכחות חיידק.
אם הילד נוטל אנטיביוטיקה חשוב מאוד לתת לו גם תוסף פרוביוטי (חיידקים טובים) כדי לשקם את הנזק אשר נגרם לרירית המעי מן האנטיביוטיקה. את התוסף רצוי לתת במרחק של כ- 3 שעות מן האנטיביוטיקה ולהמשיך לתת אותו כחודש לאחר סיום התרופה.
אם מדובר בדלקות גרון חוזרות אפשר ורצוי בהחלט לפנות למטפל ברפואה סינית / הומוטוקסיקולוג/ הומיאופת כדי לקבל טיפול מניעתי.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מניקה04/01/2009תודה מיכל על התשובה. אכן קיים חיידק לילד. שאלה נוספת: מה עושים במקרה של ליחה דלקתית שאינה נובעת משיעול. כל בוקר יש לי ליחה צמיגית בצורה של דלקת לבנה והפה שלי מר הייתי אצל רופא גרון ששלל בעיה בגרון. הייתי אצל גסטרו שנתן לי לוסק (כי התברר שיש לי בקע בסרעפת) אבל עדיין יש לי ליחה דלקתית מה ניתן לעשות במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה בגרון
מיכל שלזינגר04/01/2009שלום לך
את מתארת מצב של לחות / ליחה שקשור על פי הרפואה הסינית לחולשה של הטחול, על פי התיאור שלך קרוב לודאי שקיימת מעורבות של איברים נוספים - טעם מר בפה בד"כ מרמז על קשר לכבד/ כיס מרה.
רצוי לפנות באופן מסודר למטפל ברפואה סינית שיוכל לערוך לך אבחנה מלאה בכלים של הרפואה הסינית ועל פי האבחנה יותאם לך טיפול מתאים: הנחיות תזונה רלבנטיות ו/ או צמחים ודיקור.
לא ניתן לבצע אבחנה ללא פגישת המטופל וקבלת התמונה המלאה.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)