מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לורד לבענת25/07/2007
ורד שלום,
זו ענת מהלידה המוקדמת בשבוע 22....
נתת לי כמה רעיונות להפסקת חלב.
לגבי החליטות של מרוה, זוטה, נענע ומנטה: כמה זמן עלי לשתות את החליטה כדי שיפסק החלב?או לפחות ירד הגודש?
כמו כן מה עושים עלי הכרוב? האם מייבשים את החלב וגורמים לו לצאת החוצה? או מקררים ומרגיעים?
אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייבוש חלב
ורד לב27/07/2007היי ענת, לגבי החליטה- שתי אותה במשך כמה ימים, ואפילו עד כמה שבועות. אין חשש עם זה.
עלי הכרוב סופחים נוזלים ועוזרים לייבש את החלב באופן זה.
בעקרון, כאשר לגוף אין צורך בחלב, החלב ייספג בחזרה בגוף ויתפרק בחזרה למרכיביו לשימוש חוזר של הגוף.
המטרה היא שלא יצטבר לך חלב שאינו בתנועה כרגע, כי זה מצב שיכול לגרום לדלקת בשד- משהו שממש אין לך צורך בו כרגע.
ייתכן ועוד תרגישי בחלב לזמן מה, אך כל עוד הוא אינו מצטבר, זה בסדר.
לפי מה את יודעת שיש לך חלב? מטפטף לך? שדייך כואבים או גדושים? ניסית להוציא חלב מהשד?
אני שואלת כי זה שבוע יחסית מוקדם עבור חלב. למרות שבעקרון חבל מתחיל להיות מיוצר בשבוע 16-17 כבר במהלך ההריון בכ"ז אני לא נתקלת בהרבה נשים שמתארות שיש להן חלב, או יותר נכון כמות גדולה של חלב בשלב ההריון שאת תארת. לכן אני שואלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)