כאבים באוזן מנוזלים במהלך הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באוזן מנוזלים במהלך הריון
    דנה
    18/01/2009

שלום לך שמי דנה ואני בהריון בשבוע 3 .אני סובלת מכאבי תופת כתוצאה מנוזלים באוזן התיכונה.רופא אף אוזן גרון איבחן כי עור התוף שלי מלא בנוזלים ונפוח מאוד .קיבלתי ממנו מרשם של קלארינס .אני יודעת כי הקלארינס יכול לפגוע בהתפתחות העובר .בדקתי באינטרנט ומצאתי כי יש תרופה סינית בשם BI-YAN-PIAN שיכולה לעזור בייבוש הנוזלים.השאלה שלי היא האם התרופה הזאת יכולה באיזו שהיא צורה לסכן את העובר או התפתחותו? דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזלים באוזן + הריון

מיכל שלזינגר
    18/01/2009

שלום לך דנה
    BI YAN PIAN היא תרופה מצוינת, אבל לא הייתי משתמשת בה בזמן הריון, בטח לא בשבוע 3, שאז העובר בשלבים מאוד קריטיים של ההתפתחות.
    בזמן הריון צריך מאוד להזהר מה נוטלים. אחד מן הצמחים בפורמולה נקרא cang er zhi זהו צמח מעט רעיל. אין איתו בעיה לכלל האוכלוסיה, כמובן לזמן מוגבל, אבל לא מומלץ בזמן הריון.

את יכולה לנסות טיפול בנרות הופי, דיקור יכול לעזור, הומוטוקסיקולוגיה /או הומיאופתיה קלאסית.

המשך הריון בריא וקל

מיכל שלזינגר
    מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו