מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באוזן מנוזלים במהלך הריוןדנה18/01/2009
שלום לך שמי דנה ואני בהריון בשבוע 3 .אני סובלת מכאבי תופת כתוצאה מנוזלים באוזן התיכונה.רופא אף אוזן גרון איבחן כי עור התוף שלי מלא בנוזלים ונפוח מאוד .קיבלתי ממנו מרשם של קלארינס .אני יודעת כי הקלארינס יכול לפגוע בהתפתחות העובר .בדקתי באינטרנט ומצאתי כי יש תרופה סינית בשם BI-YAN-PIAN שיכולה לעזור בייבוש הנוזלים.השאלה שלי היא האם התרופה הזאת יכולה באיזו שהיא צורה לסכן את העובר או התפתחותו? דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזן + הריון
מיכל שלזינגר18/01/2009שלום לך דנה
BI YAN PIAN היא תרופה מצוינת, אבל לא הייתי משתמשת בה בזמן הריון, בטח לא בשבוע 3, שאז העובר בשלבים מאוד קריטיים של ההתפתחות.
בזמן הריון צריך מאוד להזהר מה נוטלים. אחד מן הצמחים בפורמולה נקרא cang er zhi זהו צמח מעט רעיל. אין איתו בעיה לכלל האוכלוסיה, כמובן לזמן מוגבל, אבל לא מומלץ בזמן הריון.
את יכולה לנסות טיפול בנרות הופי, דיקור יכול לעזור, הומוטוקסיקולוגיה /או הומיאופתיה קלאסית.
המשך הריון בריא וקל
מיכל שלזינגר
מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)