מה לעשות עם כאבי ראש ודימום מהאף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם כאבי ראש ודימום מהאף?
    ליאורה חזי
    12/03/2007

היי אני בת 41 הריון ראשון שבוע 13. בעברי ניתוח להוצאת גידול שפיר מבלוטת ההיפופיזה. מתחילת ההריון - הפריית מבחנה אם זה משנה, אני סובלת מכאבי ראש חזקים ודימום מהאף. אנא עזרו? מה אפשר לעשות כי הרפואה הקונבציונלית לא יודעת מה לעשות איתי?
    אני אמורה לעבור סריקת מוח בעוד כשבוע
    המון המון תודות מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנקודת מבטי

נוגה סיני
    12/03/2007

שלום לך וברכות על ההריון. נראה לי שאכן כדאי להיבדק באופן מקיף וסריקת המוח היא רעיון טוב.
    לעת עתה עד שתתברר התמונה הייתי בודקת עם עצמך מה הנסיבות שמעוררות את הכאב ואת שטף הדם. מה מעורר זאת. בודקת מצבי שכיבה שונים- ייתכן שעדיף לישון כשהראש מוגבה או בסוג של ישיבה. בודקת תנוחות שמקילות על הכאב והרגלים שמעצימים אותו- כמו מאמץ פיזי למשל, או התכופפות. בקיצור תמיד טוב להכיר היטב את הסימפטומים שלך זה גם עשוי להקל על הרופא המטפל בפענוח המצב הייחודי ולאפשר לך להקל על עצמך- להתחבר לגוף גם בשעת כאב..
    ברמה הרגשית הייתי מחפשת ליווי מתאים, אפשרות להירגע ולשוחח- לפתוח את המקומות המוטרדים ולחלוק את הרגשות הרבים שמלווים את המצב. מאמינה שכקשה צריך וכדאי לקבל תמיכה מקצועית אוהבת. בהצלחה ואשמח לשמוע איך מתקדמים הדברים. נוגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

ליאורה חזי
    12/03/2007

המון תודה נוגה על תשובתך. אשמח לעדכן התפתחויות. האם יש לך מושג אם הסריקה מסוכנת לעובר?
    את ממש ממליצה על ייעוץ נפשי? פסיכולוג או מטפל רוחני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

נוגה סיני
    12/03/2007

ובכן לגבי הסריקה והשפעתה על העובר- אני בטוחה שהרופאים מודעים לעניין והיו מיידעים אותך אם הייתה קיימת בעייה. אני חושבת שאי הידיעה מה קורה והדאגה גם מהדהדים בגוף ולרווחת שניכם כדאי שתהיי רגועה בקשר לבריאותך ועל כן הבדיקה חשובה. בעניין המטפל- כן, אני מתכוונת לטיפול מקצועי אצל מטפלת העוסקת בקשר גוף נפש. אולי תרפיסטית בתנועה או מטפלת רוחנית מתאימה. נראה לי שכדאי שזו תהיה אישה. בהצלחה. בינתיים בנסיבות האלה אני ממליצה לך לטפל בעצמך יפה- להשקיע באוכל מזין ובריא, בהליכה מתונה, בניסיון להרפות מתח גופני, בנשימה עמוקה, במקלחת מפנקת. לנסות ולהזין את עצמך במיטב הכלים לטיפוח הגוף ולהתחבר למסרים חיוביים- במה שאת קוראת, באנשים שנמצאים סביבך. לנסות ולהתרחק מדברים ומאנשים שנוטים לדאגה ולראייה פסימית. אויר צח וטבע תמיד נותנים כוח. אפילו לשבת בקרב עצים, להתחבר לאדמה, למוסיקה טובה, לכל מה שעושה לך טוב ושקט. מגיע לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לדברי נוגה ורוצה להציע לצד

אנאמה מילר
    12/03/2007

הרגשי טיפול בפרחי באך או בהומאופטיה. גם דיקור יכול לבוא טוב...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו