בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות
    קורין
    12/03/2007

אני יודעת שזה אמור להיות נורמאלי,אבל אצלי זה כבר בלתי נסבל. אני מקיאה כל יום שלוש פעמים לפחות...אני בחודש שני. יש דרך להקל על הבחילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות

הוספת תגובה

• ורד כתבה על זה משהו למטה אצל אחת

אנאמה מילר
    12/03/2007

השואלות את מוזמנת לדפדף בשאלות למטה ובטח היא גם תענה לך שוב מנקודת מבט שלה ושל התזונה. לאכול הרבה פעמים ביום מנות קטנות של דברים פשוטים כגון: קרקרים וכו'...
    ניתן לשתות תה ג'ינג'ר שאמור לעזור נגד הבחילה. אפשר גם להריח ישירות מהבקבוק שמן אתרי ג'ינג'ר (אני אישית לא יכולתי להתקרב לריחות של שמנים אתריים בהיריונות שלי... הסנדל הולך לעיתים יחף... ) יש נשים שמדווחות שזה עוזר.
    דיקור יכול לעזור.. שווה לברר
    ובעיקר הזמן הזמן והרבה מנוחה ושינה.
    אצלי השינה הדבר היחיד שפתר את הבחילות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקישור לכתבה של ורד צורף במקום הלא

אנאמה מילר
    12/03/2007

נכון אז להלן שוב הקישור למאמר על בחילות בהיריון:
    http://www.5-elements.co.il/ShowDoc_Section_Baby5.asp?SectionID=22&DocID=637

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות

נוגה סיני
    12/03/2007

בזמן שהגוף סובל אנו נוטים להיות מכווצים ומתוחים. הנשימה מצטמצמת, הגוף מוחזק... בתנאים האלה קשה אבל כדאי מאד לנסות ולהרפות. לנשום בצורה יותר טובה, להתנועע, להיות באויר צח. לנסות ולשחרר מתח- תנועות של הכתפיים והשכמות, תנועות של האגן. הקאות תכופות גורמות להעלאת הלחץ התוך בטני ולעומס על הגב התחתון והסרעפת. תראי אם את יכולה להניע את הגוף מבלי לקבל בחילה- בהדרגה ובעדינות. ותזכרי להרחיב נשימה בכל פעם שאת מצליחה לזכור לעשות זאת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו