מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילותקורין12/03/2007
אני יודעת שזה אמור להיות נורמאלי,אבל אצלי זה כבר בלתי נסבל. אני מקיאה כל יום שלוש פעמים לפחות...אני בחודש שני. יש דרך להקל על הבחילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד כתבה על זה משהו למטה אצל אחת
אנאמה מילר12/03/2007השואלות את מוזמנת לדפדף בשאלות למטה ובטח היא גם תענה לך שוב מנקודת מבט שלה ושל התזונה. לאכול הרבה פעמים ביום מנות קטנות של דברים פשוטים כגון: קרקרים וכו'...
ניתן לשתות תה ג'ינג'ר שאמור לעזור נגד הבחילה. אפשר גם להריח ישירות מהבקבוק שמן אתרי ג'ינג'ר (אני אישית לא יכולתי להתקרב לריחות של שמנים אתריים בהיריונות שלי... הסנדל הולך לעיתים יחף... ) יש נשים שמדווחות שזה עוזר.
דיקור יכול לעזור.. שווה לברר
ובעיקר הזמן הזמן והרבה מנוחה ושינה.
אצלי השינה הדבר היחיד שפתר את הבחילות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקישור לכתבה של ורד צורף במקום הלא
אנאמה מילר12/03/2007נכון אז להלן שוב הקישור למאמר על בחילות בהיריון:
http://www.5-elements.co.il/ShowDoc_Section_Baby5.asp?SectionID=22&DocID=637* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות
נוגה סיני12/03/2007בזמן שהגוף סובל אנו נוטים להיות מכווצים ומתוחים. הנשימה מצטמצמת, הגוף מוחזק... בתנאים האלה קשה אבל כדאי מאד לנסות ולהרפות. לנשום בצורה יותר טובה, להתנועע, להיות באויר צח. לנסות ולשחרר מתח- תנועות של הכתפיים והשכמות, תנועות של האגן. הקאות תכופות גורמות להעלאת הלחץ התוך בטני ולעומס על הגב התחתון והסרעפת. תראי אם את יכולה להניע את הגוף מבלי לקבל בחילה- בהדרגה ובעדינות. ותזכרי להרחיב נשימה בכל פעם שאת מצליחה לזכור לעשות זאת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)