מספר שאלות למשתמשת מתחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות למשתמשת מתחילה
    הלחוצה
    28/07/2007

שלום,
    אני בת 32 ומנסה להיכנס להריון ראשון מזה כשנה וחצי. הבדיקות שלנו יצאו תקינות ואני יודעת שזה בגלל הלחץ שלי בתקופת הביוץ. לראשונה הלכתי לנטורופטית והיא הרכיבה לי תמיסה עם 4 מרכיבים: MIMULUSE, CHERRY PLUM, S.O.B, GORSE. ואמרה לי לקחת 4 טיפות * 4 פעמים ביום.
    יש לי מספר שאלות:
    האם 16 טיפות ביום זה לא יותר מדי?
    האם טיפות אלה יכולות להזיק ואם כן-במה? הבחירה שלי נעשתה על סמך בחירה אקראית של קלפים - כיצד אוכל לדעת שתמיסה זו היא הטובה ביותר עבורי? האם כל וריאציה של פרחי באך אפשרית?
    האם ניתן לקחת טיפות אלה במהלך כל ההריון או שמא יכול להיות נזק חלילה לעובר? תודה רבה על תשובתיך וסלחיה על אורך השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי לחוצה.

אנאמה מילר
    30/07/2007

אני מציעה דבר ראשון לשנות את הכינוי שלך בפורום... "לחוצה" קצת מייצר לחץ לא?
    פרחי באך הם בין אחד הטיפולים הכי בטוחים וטובים ומתאימים לכל סוגי ההיריון, בכל השלבים, ללא סכנות, ללא תופעות לוואי.
    את השאלות שאת מפנה אלינו כאן בפורום, כדאי גם להפנות למטפלת אליה הלכת לקבל את תמציות פרחי הבאך.
    מקובל מאוד לאבחן עם קלפים ועוד סוגי אבחנות אנרגטיות למיניהן תמציות באך. אני אישית מעדיפה להתאים לפי שיחה, אך תמצית שהותאמה באופן אנרגטי, יכולה להיות מדויקת. מה שכן, יש מצב שהיא כבר לא תתאים לאחר זמן מה. אבחון אנרגטי מתאים יותר למצב מיידי ועכשווי ופחות למצב עמוק.
    16 טיפות אינם יותר מדי. המינון המומלץ בבאך הוא כפי שהיא המליצה לך - אך מאחר ובאך זה לא חומר אלא רק אנרגיה, אין סכנה לקחת כמה שרוצים ואין דבר כזה מינון יתר. אם תמצית אינה מתאימה, היא לא תעבוד. היא לא יכולה לעשות נזק.
    פרחי באך הוכיחו את עצמם יעילים מאוד להוריד פחדים, מתחים ולעודד פיריון וכניסה להיריון בדיוק במקרים כמו שלך, שאת מתארת שאין ממצא ביולוגי לא תקין. נשמע לי ששווה להיפגש או לדבר עם המטפלת שלך. ואם לא התחברת אליה, תנסי מישהיא אחרת. אמון הוא הדבר הכי חשוב על מנת שהטיפול יצליח. אם אינך חשה אמון מולה. מצאי לך מטפלת אחרת. אני מאוד ממליצה להיות מלווה ומטופלת על מנת להזמין לחייך היריון טוב וכייפי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו