נהיית שכחנית ומפוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נהיית שכחנית ומפוזרת
    לירז
    30/07/2007

ככל שההריון מתקדם, אני מרגישה שאני נהיית מפוזרת יותר, שמעתי על זה כבר מכמה נשים אז אני חושבת שזאת בטח תופעה ידועה - אני שוכחת חפצים, פגישות, מאבדת את חוט השיחה ועוד. מה יכול לחזק לי את הזיכרון והריכוז בתקופה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נהיית שכחנית ומפוזרת

הוספת תגובה

• הי לירז

אנאמה מילר
    30/07/2007

כן, כן, אני יכולה להזדהות. גם לי זה היה קורה בהיריונות שלי. אני יכולה להציע לך מה שהצעתי בזמנו לעצמי, להינות מזה. סוף סוף יש לנו תירוץ טוב להרפות קצת... מה יש? אם לא כרגע אז מתי? אחרי הלידה יש המון לחצים ועומסים מעצם האחריות שנוחתת עלינו. לא ישנים כל כך טוב ועייפים ועוד ועוד...
    אז עצתי היא לנוח הרבה, להינות מהמרחב הזה שהגיע שהוא למעשה מרחב של להרפות לתוך מה שקורה שחזק ממני. זה גם תירגול טוב לקראת הלידה.
    כדאי רק לקבל ולדעת את המצב החדש ולדאוג שאנשים אחרים יהיו אחראים על דברים חשובים מאוד בחייכם כמו כסף מזומן וכו... חה חה חה..
    אבל באמת. נראה לי שלאוהבות שליטה כמונו הנשים, ההיריון בא ללמד משהו חשוב. כדאי להקשיב.
    שתהייה לידה מוצלחת וקלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה מאד עם אנאמה ומוסיפה

ורד לב
    31/07/2007

הנה לך הזדמנות גם ללמוד שיטות להרפייה ולמיקוד המחשבה.
    ממליצה בחום על פעילויות גופניות המערבות נשימות והרפייה.
    על מדיטציה הנעשית באופן קבוע.
    תוכלי גם ללמוד כלים מעולם הדמיון המודרך וה NLP, אלו יכולים גם לסייע במהלך הלידה ובהמשך חייך בכלל.

כמו שכתבה אנאמה, זוהי הזדמנות להרפות ממה שפחות חשוב כרגע ולהתמקד במה שכן חשוב.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו