מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגית לחלב- אנאמה וורד.....הריונית01/08/2007
שלום אני בהיריון בשבוע תשיעי
אני אלרגית ללקטוז של החלב
לכן לא שותה חלב בכלל ולא אוכלת גבינות
האם אני מזיקה לתינוק?
אני מדי פעם אוכלת יוגורט אבל גם זה עושה לי שלשול
האם יוגורט מספק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל בעיה עם אי אכילת חלב
ורד לב01/08/2007אין לנו צורך ממשי בחלב או מוצריו.
זה שכולם אוכלים את זה לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות.נהפוך הוא, אם את אלרגית ונמנעת מחלב בהריון, יש סיכוי טוב שאת מונעת מילדך לעתיד התפתחות אלרגיה או רגישות לחלב בעצמו/ה.
אני מבינה שיש לך איזו דאגה- מהי בדיוק?
המחסור בחלבון? בסידן?
כי אלו פתירים לחלוטין.
חלבון קיים כמעט בכל מזון, בד"כ התזונה המערבית היא כזו המרבה בחלבון ולאו דווקא ממעיטה בו.
בכל אופן חלבון מצוי בכמויות טובות במוצרים מהחי (בשר ומוצריו, ביצים, דגים) וכן בקטניות, אגוזים, טחינה, עלים ירוקים, דגנים מלאים ועוד.
על סידן את יכולה לקרוא במאמרים הבאים שלי :
דברים שטוב לדעת על סידן http://www.articles.co.il/article/6438/דברים%20שטוב%20לדעת%20על%20סידן
איך מוסיפים סידן לתפריט http://www.articles.co.il/article/6441/%D7%90%D7%99%D7%9A%20%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D%20%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%9F%20%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)