דיקור קוריאני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור קוריאני
    שואלת
    24/02/2009

שלום לך, במשך מספר שנים לקחתי את התרופה פאקסט (בשל חרדות), מזה כחודשים וחצי הפסקתי את התרופה מבלי להיוועץ ברופא. (הפסקתי משום שהתחלתי להרגיש טוב גם בלי הכדורים- חתונה ירח דבש בחול) היום אני בשבוע השמיני להריוני והחרדות חזרו לי, אני נמצאת במצב רוח די ירוד וזה מאוד מפריע לי בתפקוד היומי ובכלל וגם הסובבים אותי מבחינים בשינוי לרעה. חשבתי כי אולי דיקור קוריאני/ סיני יכול לעזור לי במצב זה אך ששאלתי רופא נשים האם אני יכולה לטפל בדיקור סיני/ קוריאני הוא ענה- לא. (הוא לא יודע על החרדות שלי ושנטלתי פקסט) כמובן שאיני רוצה לחזור לפקסט בזמן ההיריון ולכן שאלתי היא- האם דיקור קוריאני/ סיני יכול לשפר את מצבי הנפשי? והאם הוא יכול להזיק להיריון ? אשמח מאוד לקבל ממך עצות נוספות והכוונה מקצועית אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, בינתיים אני די סובלת ... אנא עזרתך ותודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור קוריאני

הוספת תגובה

• חרדות בהריון + דיקור

מיכל שלזינגר
    24/02/2009

שלום לך

קודם כל מזל - טוב על ההריון הטרי.
    לגבי דיקור בהריון, אם פונים למטפל שהתמחה בתחום הגניקולוגיה וההריון בהחלט ניתן לקבל טיפולי דיקור, שיאצו ואפילו צמחים.

יש רופאים שאינם מכירים כלל את התחום ויגידו לא.
    אבל רופאים אחרים מאוד מודעים ואף מפנים בעצמם לדיקור בזמן ההריון.

מצ"ב קישור למאמר שאני כתבתי בנושא:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7864

כך שהכי חשוב שתפני למטפל שהתמחה בטיפול בנשים הרות.
    בטוח שעדיף לטפל בדיקור ושיאצו , מאשר ליטול תרופות פסיכיאטריות בזמן ההריון.

בנוסף , כדאי לפנות לטיפול כמו ביופידבק, שבהחלט יכול לסייע.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו