מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור קוריאנישואלת24/02/2009
שלום לך, במשך מספר שנים לקחתי את התרופה פאקסט (בשל חרדות), מזה כחודשים וחצי הפסקתי את התרופה מבלי להיוועץ ברופא. (הפסקתי משום שהתחלתי להרגיש טוב גם בלי הכדורים- חתונה ירח דבש בחול) היום אני בשבוע השמיני להריוני והחרדות חזרו לי, אני נמצאת במצב רוח די ירוד וזה מאוד מפריע לי בתפקוד היומי ובכלל וגם הסובבים אותי מבחינים בשינוי לרעה. חשבתי כי אולי דיקור קוריאני/ סיני יכול לעזור לי במצב זה אך ששאלתי רופא נשים האם אני יכולה לטפל בדיקור סיני/ קוריאני הוא ענה- לא. (הוא לא יודע על החרדות שלי ושנטלתי פקסט) כמובן שאיני רוצה לחזור לפקסט בזמן ההיריון ולכן שאלתי היא- האם דיקור קוריאני/ סיני יכול לשפר את מצבי הנפשי? והאם הוא יכול להזיק להיריון ? אשמח מאוד לקבל ממך עצות נוספות והכוונה מקצועית אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, בינתיים אני די סובלת ... אנא עזרתך ותודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות בהריון + דיקור
מיכל שלזינגר24/02/2009שלום לך
קודם כל מזל - טוב על ההריון הטרי.
לגבי דיקור בהריון, אם פונים למטפל שהתמחה בתחום הגניקולוגיה וההריון בהחלט ניתן לקבל טיפולי דיקור, שיאצו ואפילו צמחים.
יש רופאים שאינם מכירים כלל את התחום ויגידו לא.
אבל רופאים אחרים מאוד מודעים ואף מפנים בעצמם לדיקור בזמן ההריון.
מצ"ב קישור למאמר שאני כתבתי בנושא:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7864
כך שהכי חשוב שתפני למטפל שהתמחה בטיפול בנשים הרות.
בטוח שעדיף לטפל בדיקור ושיאצו , מאשר ליטול תרופות פסיכיאטריות בזמן ההריון.
בנוסף , כדאי לפנות לטיפול כמו ביופידבק, שבהחלט יכול לסייע.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)