פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה
    עדינה
    26/02/2009

שלום יש לי פטריה בנרתיק כבר כמעט שנה, מאז שהתחתנתי. לקחתי את כל התרופות, משחות, כדורים, נרות וכו שקימים. תמיד זה חוזר או שזה אפילו לא הולך אני לא יודעת. עכשיו אני הריון בשבוע 11 ויש לי בגלל זה התכוצויות, שורף לי , מציק לי מאד ולא נעים לי כלל. יש לי גם הפרשות עם ריח מאד לא נעים. זה גם מכניס אותי לחרדות בגלל כל ההתכוצויות והריח אפילו שעשיתי אולטראסאונד והכל בסדר. יש לציין שיש לי גם פטריה באצבעות הרגליים כבר שנים ואניח פשוט שמה משחה כמעט כל יום וכן יש לי עור מאד מאד רגיש. מה לעשות?יש פתרון? האם זה מסוכן להריון? נמאס לי כבר להכניס מזרקים ונרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה

הוספת תגובה

• פטריה מפושטת + הריון

מיכל שלזינגר
    26/02/2009

שלום לך עדינה
    אכן , את סובלת מפטריה מפושטת.
    בזמן ההריון אין הרבה מה לעשות. כי כל הצמחים שנלחמים בפטריה הם מאוד מסוכנים להריון.
    הדבר היחיד שאת יכולה ליטול בבטחה - תוסף פרוביוטי - אפילו 2 ביום מאיכות טובה (פרוביוטיק פמינה /ג/ארו דופילוס) ,
    מעבר לכך המנעי מתזונה עתירת סוכרים ופחמימות, צמצמי בצקים, פסטות וכו', המנעי משתיית מיצי פרי, קטשופ, וכו'.
    לאחר ההריון ניתן יהיה לטפל בך בצורה כוללית ולהתאים טיפול אפקטיבי.
    אכן, נטילת אגיסטן, נרות וכו', מהוים פתרון זמני בלבד.
    אגיסטן לאחר מספר פעמים רצוף של נטילה, פוגע גם ברקמת העור שבכניסה לנרתיק וגורם למעין דלקתיות וכאב קבוע במקום.
    לכן , כדאי מאוד לטפל כי לפטריה תופעות לואי רבות :
    עייפות, כמיהה לפחמימות, גרד, אי נוחות, ריח לא נעים, פגיעה במערכת החיסון ועוד.

המשך הריון קל

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו