מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריוןמריומה26/02/2009
אני מתוסכלת ואשמח לעזרה. חזרתי היום ממרפאת סכרת לאחר שאבחנו לי סכרת הריון. זהו הריון שישי ופעם ראשונה שיש לי סכרת. כמעט כל חמשת ילדיי מעל 4 קילו. בלידות רגילות. היום הכריחו אותי לעשות בדיקות שש פעמים ביום ולא הצלחתי. ואמרו שאם התינוק יתקרב לארבע קילו אז אהיה חייבת ניתוח קיסרי. אשמח אם יש טיפול משלים יעיל לאזן את הסכרת. וזירוז לידה כדי שאלד בשבוע 38 מקסימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון
מיכל שלזינגר27/02/2009שלום לך מריומה
אני מבינה שבבדיקת העמסת סוכר אותרה אצלך סכרת. במקרים של סכרת קלה לעיתים טיפול דיאטני מניב תוצאות.
אני לא יודעת מה מצבך, עד כמה רמת הסוכר גבוהה. יתכן שאת בשלב שכבר הומלץ טיפול באינסולין.
כיון שאת בהריון, הטיפול צריך להניב תוצאות מהירות.
סכרת הריון לא מאוזנת טומנת בחובה סכנות שאין להקל בהן ראש:
1. על בריאותך- סוכרת הריונית מהווה נורת אזהרה. כ- 25% מהנשים עם סוכרת הריונית שדורשת איזון ע"י אינסולין, יפתחו סוכרת מטיפוס 2 במהלך חייהן.
2. בריאות העובר - לעוברים בסביבה סוכרתית סיכון מוגבר למומים שונים, והסיכון עולה ככל שהסוכרת מאוזנת פחות טוב.
3. אופן היילוד ומעקב אחר גדילת העובר- לעוברים בסביבה סוכרתית נטיה לפיזור שומן שונה משל עוברים אחרים, ולכן מעבר להערכת משקל של 4,000 גר' במועד, הנטייה היא להמליץ על ניתוח קיסרי, בעוד שבעוברים אחרים מאפשרים לידה וגינאלית עד הערכת משקל של 4,500 גר'.
לא כדאי לחכות במקרה זה, השמעי להוראות הרופאים.
במקביל ניתן בהחלט לטפל ברפואה משלימה - בטיפולי דיקור, כדי לשפר את איזון הגוף.
לגבי זרוז לידה
זרוז לידה - הינו תהליך שבו מקצרים את תהליך הלידה, אצל אשה שכבר החלו אצלה הצירים ובעצם היא כבר נמצאת בלידה.
השראת לידה (אני מניחה שלכך התכוונת ?)גרימת צירים ולידה אצל אשה שעדיין אינה נמצאת בלידה.
חשוב להבין כי הגוף מתחיל לידה באופן טבעי רק כאשר גוף האם וגופו של העובר מוכנים ללידה.
לא תמיד השיטות הטבעיות יועילו אם עדיין לא החלה פתיחה.
לא סתם השיטות המערביות הן כל כך אגרסיביות.
קשה מאוד להתחיל תהליך שהגוף עדיין לא בשל לקראתו.
אצל נשים שהגוף עדיין לא בשל ללידה, גם בשיטות הרפואיות המערביות לא תמיד הדברים עובדים כבמטה קסם והלידה פעמים רבות מתארכת גם אז.
שמרי על עצמך
המשך הריון קל ומאוזן, לידה קלה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת הריון,
מריומה28/02/2009קודם כל תודה רבה על ההתיחסות הרצינית. אני לא חושבת שהתוצאות שלי חמורות. ההמלצה בנתיים רק לשמור על תזונה. ולעקוב. על ידי המכשיר. שבנתיים אני לא מצליחה להשתמש בו מרוב פחד. אך אני ממש מקפידה על התזונה. שמעתי שיש שיטות טבעיות לאיזון הסכרת. וגם מיי לדות שמוכנות ליילד או לפחות לנסות ליילד נשים עם סכרת שילדו בעבר תנוקות 4.500 ק"ג. משהי שמעה? ואשמח אם תמליצי גם על משהי שעושה דיקור סיני בהריון מאזור הדרוםץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת הריון
מיכל שלזינגר28/02/2009שלום לך מריומה
אם אמרו לך בנתיים לשמור על תזונה, אז הקפיגי מאוד ובאמת חשוב לנטר את רמות הסוכר.
לגבי מיילדת, אני מניחה שאף אחת לא תרצה לסכן אותך או את תינוקך.
לגבי מטפל באיזור הדרום - שלחי אלי מייל לתיבה הפרטית / או התקשרי אלי ואשמח לעזור לך.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)