מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת אחורית + בחילותחדשה בפורום05/03/2009
שלום אני בשבוע 19, הייתי חולה לפני כשבועיים ומאז נשארתי עם "שאריות" של נזלת צמיגית הגורמת לי כאבי ראש (האף שלי דווקא פתוח) ונוזלת ישירות לגרון, מה שמגביר לי את הבחילות שעוד לא עברן לי... זוהי נזלת מאד מוזרה ומגעילה - יש לה טעם וריח של קיא... מה עושים????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה...
חדשה בפורום05/03/2009אני מתחילה לחשוב שמדובר בשילוב של נזלת אחורית ומיצי קיבה ש"עולים" לי עד לאף. זה פשוט מבחיל!.... אני ישנה עם 2 כריות ואוכלת כל הזמן קרקרים וכאלה - אבל זה לא עוזר בכלל.... יש לציין שאובחנתי כחולת קרוהן בשנתיים האחרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת + הריון
מיכל שלזינגר05/03/2009שלום לך
את סובלת כנראה משילוב של ליחה ולחות.
מכיוון שאת בהריון - זה בעייתי מבחינת שילוב של צמחים / תוספים.
מה שכן:
המנעי לגמרי ממזון מייצר לחות / ליחה:
מוצרי חלב לסוגיהם - כולל חלב סויה.
תפוזים, בננות, בוטנים ומוצריהם, ממתקים וסוכרים, אוכל מטוגן.
הרבה באכילת אוכל מבושל - במיוחד כתומים - כדי לחזק את פעולת הטחול (עבודתו האנרגטית אחראית לפירוק המזון ושינועו - מבחינה סינית, וכשהוא נפגע- בזמן מחלה , הוא מייצר לחות).
צרכי 2 טבליות כדורי פרוביוטיקה מאיכות טובה בכל יום.- מסייע לשיפור תהליך העיכול ובכך מסייע בהפחתת כמות הלחות שנוצרת.
הרבי בשתיית מים וחליטות תה. לפחות 8 כוסות מים ביום.
את יכולה לעשות שטיפות אף - כפית מלח לכוס מים שהורתחו (וקוררו) הכניסי לבקבוק עם מזלף וטפטפי מזלף מלא לכל נחיר, גרגרי את הנוזל ותירקי אותי אח"כ.
פעולה זו מחטאת את מעברי האף.
ניתן לסייע באמצעות דיקור.
המשך הריון קל
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
גניקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)