נזלת אחורית + בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת אחורית + בחילות
    חדשה בפורום
    05/03/2009

שלום אני בשבוע 19, הייתי חולה לפני כשבועיים ומאז נשארתי עם "שאריות" של נזלת צמיגית הגורמת לי כאבי ראש (האף שלי דווקא פתוח) ונוזלת ישירות לגרון, מה שמגביר לי את הבחילות שעוד לא עברן לי... זוהי נזלת מאד מוזרה ומגעילה - יש לה טעם וריח של קיא... מה עושים????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת אחורית + בחילות

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה...

חדשה בפורום
    05/03/2009

אני מתחילה לחשוב שמדובר בשילוב של נזלת אחורית ומיצי קיבה ש"עולים" לי עד לאף. זה פשוט מבחיל!.... אני ישנה עם 2 כריות ואוכלת כל הזמן קרקרים וכאלה - אבל זה לא עוזר בכלל.... יש לציין שאובחנתי כחולת קרוהן בשנתיים האחרונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת + הריון

מיכל שלזינגר
    05/03/2009

שלום לך
    את סובלת כנראה משילוב של ליחה ולחות.
    מכיוון שאת בהריון - זה בעייתי מבחינת שילוב של צמחים / תוספים.
    מה שכן:
    המנעי לגמרי ממזון מייצר לחות / ליחה:
    מוצרי חלב לסוגיהם - כולל חלב סויה.
    תפוזים, בננות, בוטנים ומוצריהם, ממתקים וסוכרים, אוכל מטוגן.
    הרבה באכילת אוכל מבושל - במיוחד כתומים - כדי לחזק את פעולת הטחול (עבודתו האנרגטית אחראית לפירוק המזון ושינועו - מבחינה סינית, וכשהוא נפגע- בזמן מחלה , הוא מייצר לחות).

צרכי 2 טבליות כדורי פרוביוטיקה מאיכות טובה בכל יום.- מסייע לשיפור תהליך העיכול ובכך מסייע בהפחתת כמות הלחות שנוצרת.

הרבי בשתיית מים וחליטות תה. לפחות 8 כוסות מים ביום.

את יכולה לעשות שטיפות אף - כפית מלח לכוס מים שהורתחו (וקוררו) הכניסי לבקבוק עם מזלף וטפטפי מזלף מלא לכל נחיר, גרגרי את הנוזל ותירקי אותי אח"כ.
    פעולה זו מחטאת את מעברי האף.

ניתן לסייע באמצעות דיקור.

המשך הריון קל

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    גניקולוגיה ופוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו