מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת לא מאוזנתש.ש15/03/2009
אני נמצאת בשבוע 31 להריון כאשר לפני כשלושה שבועות התחלתי בטיפול עם אינסולין תחילה פעם ביום והיום אני מזריקה פעמיים (בבוקר ובלילה)כרגע הבעיה העיקרית היא בבוקר לאחר צום ערכים קצת גבוהים ולאחרונה ישנה עליה גם בערכים במשך היום בעיקר בערב.אשמח לקבל יעוץ על האפשרויות העומדות בפני חוץ מדיאטה ספורט ואינסולין כדי לאזן את רמת הסוכר הבנתי שיש אפשרות של דיקור ??? אשמח אם תקשרי אותי למדקר שמטפל בסוכרתיות בהריון או כל טיפול אלטרנטיבי אחר שיוכל להועיל על פי נסיונך תודה מראש ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת + הריון
מיכל שלזינגר16/03/2009שלום לך
אני מבינה שאת במצב מאוד לא מאוזן. בכל מקרה תצטרכי להמשיך וליטול את האינסולין. אבל כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והוא מטפל בנשים הרות. טיפולי דיקור במקביל לאינסולין יכולים בהחלט לסייע באיזון הסכרת.
כמובן שאת חייבת להקפיד על תזונה מאוד מדויקת על פי הנחיות דיאטנית.
המשך הריון קל
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)