מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה בהריון.אירית17/03/2007
שלום לכן, אני בשבוע ה-27 להריון ,לפני ההריון סבלתי מאקנה אבל עכשיו אני לא יכולה להשתמש במשחות שהרופא עור רשם לי לפני זה ובחודש האחרון העור שלי נראה עוד יותר גרוע מבדרך כלל, בנוסף לפנים גם אזור הגב והחזה שלי התכסו בפצעונים. השאלה שלי היא העם יש טיפול טבעי שלא יזיק לי ולעוברי בזמן הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניסית טיפול תזונתי?
ורד לב17/03/2007כוונתי לשיפור התזונה שלך כך שהיא תהיה מזינה מעומק הגוף בשילוב עם תוספי מזון שיכולים לסייע לתהליך.
זה יכול להיות פתרון טוב במיוחד לטווח הארוך ולפתרון הבעיה מהעומק. מה גם שזו הזדמנות מעולה לשפר את התזונה בבית בכדי שהזנת העובר ואח"כ התינוק תהיה איכותית יותר בנוסף אלייך.
ייתכן וישנם תכשירים על בסיס טבעי למריחה, אנאמה בטח תכתוב על כך. לא בטוחה מה אפשרי בהריון, מאחר וזו תקופה רגישה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות
אירית17/03/2007אולי יש לך הצעות איך אני יכולה לשפר את התזונה שלי( תפריט), או אולי את יכולה להפנות אותי לכתבות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור התזונה
ורד לב17/03/2007מה שאכתוב הוא מאד באופן כללי, מאחר ואינני מכירה אותך באופן אישי, לא ערכתי לך אבחון ותשאול.
באופן עקרוני, עלייך להוריד מזונות תעשייתיים ומעובדים למיניהם: חיטה לבנה ומוצריה, אורז לבן, סוכרים, שמנים זולים, מרגרינה, פיצוחים, מזונות מטוגנים וכד'.
על התזונה שלך להיות מבוססת על: שפע ירקות ופירות, עלים ירוקים, נבטים, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים וזרעים שאינם קלויים, שמנים בכבישה קרה, מוצרים מהחי לפי בחירתך ובהתאמה.
מאד ממליצה לך להיות בקשר עם נטורופת/ית שידריכו אותך באופן אישי לפי הצרכים שלך, שכן הסיבות לאקנה יכולות להיות מגוונות ביותר (מבעיות במערכת העיכול, דרך בעיות של מערכת הנשימה ובעיות הורמונליות) ולכל סיבה דגש טיפולי שונה.
מאחלת לך הצלחה רבה בדרכך ומזמינה אותך לספר לנו על השינויים שבחרת לערוך באורח החיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד תודה
נועה חביב17/03/2007ורד תודה רבה על על התגובה והעצות.
אני מטופלת בקופ"ח כללית ב"כללית משלימה". לפני שהתחלתי את הטיפול של הרפלקסולוגייה נפגשתי עם הרופאה של הרפואה המשלימה בכללית וזה מה שהיא המליצה לי. אבל מכיוון שלאחר ההמלצה שלה הראו לי את החשבון שיצא לי לאחר כל הטיפולים ראיתי שזה קצת יקר ובגלל זה פניתי אליכם.
ושוב תודה ושבוע טוב נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון הוא בהחלט תקופה שתוציא
אנאמה מילר18/03/2007ותקצין דברים החוצה על שטח העור. זוהי הזדמנות טובה להתנקות מהמשחות שמתמכרים אליהם ואין מהם מוצא...
אני ממליצה על ביקור אצל קוסמטיקאית טובה ותיחזוק הפנים על ידי פילינג ומסכה מאדמת חוואר או חימר ירוק. חומרים עדינים ובטוחים גם להיריון שמנקים היטב וסופחים אליהם פסולת ורעלים מהעור.
את האדמות האלה ניתן לשים ישירות על הפצע על מנת לייבש אותו ולחטא אותו.
שמן אתרי לבנדר (חשובה כאן האיכות של השמן שאת קונה) נקי על הפצע גם אפשרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)