תמציות הומאופתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמציות הומאופתיות
    יערית
    18/03/2009

שבוע 38 הריון ראשון. הומלץ לי להתחיל לקחת תמצית הומאופתית בשם caulophylum לשם הכנת הגוף ללידה. מה בדיוק עושה התמצית? נכון לעכשיו אני מתוכננת לעבור ניתוח קיסרי בשבוע הבא בשל עובר במנח עכוז , האם יש צורך בתמצית אם אני לא הולכת לעבור לידה רגילה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמציות הומאופתיות

הוספת תגובה

• תמצית caulophyllum - הכנה ללידה

מיכל שלזינגר
    18/03/2009

שלום לך יערית

תמצית זו מיועדת בהתויות שלה לדיסמנוריאה (כאבי מחזור) הפרשות וגינליות וכ'ו.
    התמצית נחשבת ליעילה ביותר בהשפעתה על שרירי הרחם, במונגורף שלה רשום שהיא מקלה לידה ומסייעת למניעת הפלות, וכן מחזקת פעילות רחמית.
    יש הממליצים לנשים מחודש שישי ליטול את התרופה בכל לילה - והטענה היא שהלידות קלות יותר ופשוטות יותר.

במקרה של ניתוח קיסרי אין לזה משמעות.

קיימים תכשירים אחרים - הומיאופתיים / הומוטוקסיקולוגים / צמחי מרפא

שמתאימים כהכנה לניתוח קיסרי וכן לשלבים שאחרי.
    לשם כך כמובן שיש צורך לפנות למטפל ולקבל הנחיות מדויקות על פי מצב בריאותך..

לידה קלה

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה ניתוח קיסרי מוזמן?

נעמי נואה
    19/03/2009

ניסיתי להבין למה את מוזמנת לניתוח בשבוע 39 . למה את לא מחכה להתפתחות לידה ספונטנית ולצירים ? לפעמים ילודים משנים את המנח שלהם רק בשבוע 41 ממש עם תחילת הצירים. בשבוע שלך גם ניתן לנסות להביא לשינוי בעזרת מוקסה ודיקור או בעזרת תנוחות יוגה , דימיון מודרך. ישנם גם רופאים שמנסים היפוך חיצוני בקצור יש לך עוד אפשרות ללדת בלידה טבעית. התינוק שלך יהיה מוכן יותר לצאת ולנשום ,אחרי שיחווה צירים כך ששניכם תרוויחו מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו