רפלקסולוגיה?????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקסולוגיה?????
    נועה חביב
    17/03/2007

ערב טוב ותודה לכל האנשים הטובים באמצע הדרך שעוזרים לכל מי שזקוק

אני מנסה להכנס להריון כבר 11 חודש ולא מצליחה, כיוון שאני באופי שלי אדם לחוץ וגם כן בנושא זה וכמו שאני יודעת שקשה מאוד להצליח בנושא אם לחוצים.

פניתי לרפלקסולוגייה ועשיתי שני טיפולים, לא הרגשתי דבר או שיינוי.

שאלתי אליכם הממוחים אם יש סיכויי שבהמשך הטיפולים יהיה שינויים ואם תמציות באך יעזרו לי?

מכיוון שקשה לי מבחינה כלכלית אשמח אם תייעצו לי על דבר שהכי יועיל לי.

וקראתי קצת באינטרנט על פעילות של הרפייה ונשימות שאפשר לעשות לבד בבית מה דעתכם?

תודה רבה לכם על העזרה וערב טוב.
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלקסולוגיה?????

הוספת תגובה

• נועה שלום

ורד לב
    17/03/2007

שמחים שהצטרפת אלינו.
    אני רואה מדברייך שאת מעידה על עצמך שאת אדם שנוטה להיות בלחץ באופן כללי. אין ספק שאת מקבלת פה שיעור בסבלנות, נכון?
    איך זה מרגיש לך להיות צריכה לחכות למשהו שאת כ"כ רוצה? האם את מתנהגת בדפוסים הרגילים שלך, לדברייך? נכנסת יותר ללחץ?
    ייתכן וזה מצב בו את נדרשת ללמוד דרכי התנהלות שונות. מה דעתך?
    ללמוד איך לשמור על נשימתך ועל מה שחשוב לך גם אם אינך מקבלת את מה שאת כ"כ רוצה.
    זהו תהליך וכמו הרבה תהליכים כדאי לעשות אותו לאורך זמן ועם ליווי ותמיכה.

אמרת שהתחלת בטיפולי רפלקסולוגיה. זהו כלי נפלא ללימוד עומק של דברים ואם יש לך מטפל/ת העוסק/ת גם בתהליכי מודעות אפשר ממש להגיע רחוק עם הטיפולים הללו.

פרחי באך גם הם כלי עזר נפלא לתהליך, מאחר והם מאפשרים לך התחברות פנימית והגברת המודעות שלך למה שעובר עלייך, לדפוסים דרכם את פועלת ב"אוטומט" מבלי לחשוב ושוב, ביחד עם מטפל אפשר למצוא דרכי תגובה חדשות שייטיבו עמך לאורך הדרך.

קחי זאת כהזדמנות לגדילה והתפתחות!

כלי עוצמתי נוסף לתהליך שכזה הוא דמיון מודרך.

ישנם מטפלים המשלבים עבודה עם כל הכלים הללו ומאחר ותארת שאת בקושי כלכלי אולי יהיה זה נכון לפנות למטפל רב תחומי שכזה, המחזיק בארגז הכלים שלו שיטות טיפול מגוונות, שכן מדובר בתהליך. 2 טיפולי רפלקסולוגיה הם בהחלט רק טיפה בים.

את יכולה להתחיל לברר בסביבתך, לשאול חברים, לקבל המלצות. אם תאמרי לנו היכן את מתגוררת אולי נוכל להמליץ לך על מטפל/ת מתאים.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו