מתקשה להרדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה להרדם
    דרורית
    08/08/2007

אני בחודש שישי וקשה לי להרדם בגלל הבטן, אני רגילה לישון על הבטן ומאוד קשה לי ללכת לישון אחרת ולוקח לי המון זמן והמון קימות עד שאני נרדמת ככה שאני עייפה כל הזמן. בגלל שאני בהריון אני לא חושבת אפילו על לקחת כדור מרדים (דווקא עכשיו, כשאני, שלא לוקחת תרופות אף פעם, צריכה אותן, אי אפשר) אבל אני לא יכולה להמשיך ככה. יש פתרון טבעי לבעיה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה להרדם

הוספת תגובה

• חוסר נוחות גופנית

נוגה סיני
    08/08/2007

היי דרורית
    לא פירטת איזה פעילות גופנית את עושה . הרבה פעמים דןקא פעילות פיזית כמו הליכה יומיומית תמגר את העייפות ותשנה את יכולת ההרדמות כי הגוף יהיה עייף פיזית ויקדם את השינה.. כמו כן, התעמלות מטיבה עם הגוף בהדרכה נכונה כמו מחשבת הגוף או פלדנקרייז יכולה להרחיב את המילון התנועתי של הגוף ולאפשר לך למצוא תנוחות נוחות שעד עכשיו לא היו חלק ממהרגלים הגופניים שלך. שינוייים זו מילת מפתח בהריון והרבה מההרגלים הגופניים משתנים בהתאם כמו למשל תנוחות שינה מועדפות. גמישות גופנית בהתעמלות עוזרת למצוא תנוחות שינה נוחות על הצד למשל. דרך נוספת שיכולה לעזור שייכת לדמיון מודרך שבאמצעותו ובאמצעות הדרכה נכונה אפשר להרפות ולהכין את הגוף לשינה. לי נראה שהרפייה מודעת והליכה מודעת לישון היא "תחליף מצוין" :) לכדור מרדים. בהצלחה ושינה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרורית שלום

עדי מנחמי
    09/08/2007

בתקופת ההריון ניתן להמיר ביעילות כמעט כל תרופה בצמחי מרפא סיניים.קיימים עשרות סוגי צמחים בעלי יעילות מוכחת,מהם ניתן להרכיב פורמולה אישית ,אשר מתאימה ספצפית למצב.גם דיקור יכול לסייע בנושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו