טיפול לקנדידה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לקנדידה והריון
    השואלת
    03/04/2009

שלום,
    אני עושה בימים אלה טיפול תזונתי ועם תמצית צמחית לטיפול בקנדידה, שככל הנראה היא גורמת לדלקות כרוניות בדרכי השתן. בימים אלה גם הפסקתי לקחת גלולות במטרה להכנס להריון. סוכם עם הרופא הסיני שאפסיק עם טיפול במידה ואכנס להריון. האם יכול להגרם נזק לעובר עד שיתגלה הריון עם התזונה והתוספים (אוכל לפרט את המרכיבים אם צריך) ?
    שאלה נוספת, אני סובלת גם מתסמונת שחלות פוליצסטיות, חסר קל בפעילות בלוטת התריס, B12 נמוך טיפה כ-200. איך אפשר לשפר זאת והאם זה ישפיע על הריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לקנדידה והריון

הוספת תגובה

• טיפול לקנדידה + הריון

מיכל שלזינגר
    04/04/2009

שלום לך

לגבי הטיפול בקנדידה:
    - טיפול תזונתי כמובן שאין עימו בעיה, גם בזמן ההריון.
    - לגבי הטיפול בצמחים, לא מומלץ ליטול בזמן הריון. במרפאה שלי, אני מדריכה את המטופלות שנוטלות צמחים שונים שעלולים להוות בעיה בזמן הריון, לסיים את הטיפול בצמחים ורק אח"כ לנסות להרות.

- לגבי תסמונת שחלות פוליציסטיות - הטיפול ברפואה הסינית הוא בשילוב של צמחים ודיקור. מטפל שהתמחה בתחום הגניקולוגיה יודע אילו צמחים הם בעייתיים בזמן הריון ועם אילו צמחים אין בעיה- אז כמובן תשאלי את המטפל שלך אילו צמחים יש בפורמולה והאם יש בעיה.

- לגבי B12 , אין בעיה ליטול גם בזמן הריון , בכל מקרה צריך לשאוף לרמת מינימום של 400. אם הרמה נמוכה מדרגה זו, אז כמובן שרצוי ליטול את התוסף גם בזמן הריון.

בריאות שלמה
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו