כאב שיניים מטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שיניים מטריד
    אני
    03/04/2009

אני בשבוע 28+2 סובלת מכאב בשיניים....אתמול הייתי אצל רופא שיניים והוא עשה לי צילום (עם כיסוי על הבטן) ומסתבר שאין שום חור...הוא חושב שזו שן בינה שצומחת ודוחפת את שאר השיניים משום שאין לה מקום...
    השאלה שלי היא אם זו באמת הבעיה איך אפשר להרגיע את הכאב? איזה תרופה מותר לקחת בהריון?
    ואולי יש מצב שזה בכלל לא שייך לשן בינה אלא רגישות של החניכיים בגלל ההריון? (החניכיים באיזור הכואב ,מאוד אדומות)

אשמח לקבל תשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב שיניים מטריד

הוספת תגובה

• כאב שיניים + הריון

מיכל שלזינגר
    04/04/2009

שלום לך

אם מדובר ברגישות של החניכיים, שזוהי תופעה שכיחה ביותר בזמן הריון, מומלץ ביותר להתחיל לצחצח שיניים במשחת שיניים לחניכיים ושיניים רגישות.
    לעומת זאת, אם מדובר בכאב שיניים שנובע מבעיה כלשהי באחת השיניים, אז תתייעצי עם רופא השיניים שלך . אם יש צורך ליטול תרופות אנטיביוטיות בזמן הריון, רופאה שניים אמור לדעת איזו אנטיביוטיקה פחות מסוכנת לנטילה בזמן הריון. אם אינך בטוחה את יכולה ליוועץ גם ברופא/ת הנשים המלווה את ההריון שלך.

המשך הריון קל
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו