מנסים להכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסים להכנס להריון
    ענת
    18/03/2007

אנחנו מנסים להכנס להריון מזה כשלושה חודשים. לצערי,ללא הצלחה.
    האם קיימת דרך להעלות את הסיכוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסים להכנס להריון

הוספת תגובה

• אתם מוזמנים לקרוא

ורד לב
    18/03/2007

מאמר שלי בנושא ההכנה לכניסה להריון http://www.5-elements.co.il/ShowDoc_Section_Baby5.asp?SectionID=22&DocID=282
    אם יהיו לך עוד שאלות בנושא, אשמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי את המאמר ויש לי שאלה

דריה
    20/03/2007

או יותר נכון להגיד - כמה שאלות:

1. לגבי החומצה הפולית - כמה בדיוק אזוגים ועלים צריך לצרוך ביום בשביל להגיע לרמה של התוסף? אני לא אוהבת לקחת תוספי תזונה ומעדיפה פשוט לאכול את מה שצריך

2. הפסקת עישון - כמה זמן לפני הכניסה להריון צריך להפסיק לעשן בשביל שהגוף יהיה נקי?

3. כימיקלים - אני מנסה להימנע חלקית מכימיקלים - עברתי לקוסמטיקה טבעית ודאודורנט טבעי (אבן מינרלית), אבל מבחינת פירות וירקות אני עדיין קונה רגילים, ומשתדלת לשטוף טוב טוב ולקלף.
    האם זה מספיק? פשוט פירות וירקות אורגניים הם קצת יקרים בשבילי..וגם צריך לעשות קניה מרוכזת וזה לא ממש מתאים לי. אני קונה וזורקת ברוב המקרים.

4. מה זמן לוקח לגוף להתנקות מגלולות? האם חצי שנה זה מספיק?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לדריה

ורד לב
    29/03/2007

חומצה פולית- סלט ירוק גדול המורכב משפע עלים ירוקים, נבטים, אגוזים וזרעים שאינם קלויים (נגיד 10 שקדים, 4-5 מלך/ קשיו/ לוז ) פעם ביום לפחות (אפשר גם יותר).
    ביצה אחת ליום.
    ברוקולי מאודה או אפונה מאודה אחת ליום.
    כבד בקר אחת לכמה ימים, אפילו פעם בשבוע.
    משהו בסגנון הזה.

הפסקת עישון- כמה שיותר מהר שאת יכולה. עכשיו! אתמול!
    אין בזה שום תועלת, רק נזק, אז אם את שואלת אותי- ונראה לי שזה מה שאת עושה- הפסיקי כמה שיותר מהר!

המנעות מכימיקלים- גם כאן כמה שיותר תעשי, כך תרוויחי וגם העובר שיתפתח במהרה. כמה שפחות חשיפה לחומרים רעילים למיניהם ( במזון, בשתייה, בקוסמטיקה, תרופות/ גלולת וכו') זה רווח נקי.
    גם עם הגלולות, כמה שהגוף יתנקה מהם מהר יותר, כן ייטב. זה לא שאת צריכה להמנע מנסיונות הכניסה להריון בעת ההתנקות מהגלולות, אך את בהחלט יכולה לחשוב על להכנס לתובנית ניקוי בתופה זו. זה ממש מתאים, גם מבחינת התזמון בשנה.
    קיראי פה: http://www.local-blog.co.il/home/?p=1026#more-1026 ופה http://www.local-blog.co.il/home/?p=992

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארומתרפיה יכולה בהחלט לעזור

אנאמה מילר
    18/03/2007

כדאי לפנות לארומתרפיסט/ית באזור מגוריכם להתאמת תערובת אישית לכם כזוג ולכל אחד בנפרד.
    שמנים אתריים יכולים לעבוד על הפן הרגשי והפיזי כאחד.
    אם תרצו עוד פירוט בשמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור המצב הגופני

נוגה סיני
    20/03/2007

ממליצה לך לנסות ולהחיל סדר בכל עניני הגוף. לישון מספיק ואם אפשר ללכת לישון באותה השעה כל יום, עדיף לפני 12 בלילה. להשתדל לקום בבוקר באותה השעה. לעשות סדר בתחום התזונה ולהשתדל לאכול בשעות קבועות. לבחור תנועה גופנית- התעמלות מודעת לפחות פעמיים בשבוע באותו השעות. במילים אחרות ליצור עבור הגוף סביבה הרגלית בריאה יציבה וקבועה. כמה שפחות מתחים ולחצים- כמה שיותר סדר וקביעות. הרחם אוהב מחזוריות מסודרת ויזהה אותה בהתנהלות המסודרת שלך בעניני הגוף. זה יתרום ויעזור לקראת ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

אורטל
    04/10/2009

הי אני מנסה להיכנס להריון כבר במשך שנה ולא מצליחה אני שוכבת בלי המצעי מניעה שהיתי בצבא לפני שנתיים היתי לוקחת גלולות להסדר המחזור כמה חודשים והפסקתי כבר שנה ומשהוא אני לא לוקחת מה אני צריכה לעשות כדי להיכנס להריון שכבתי 100 פעם בלי המצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון

הגר סדן
    04/10/2009

שלום אורטל
    הפנייה שלך "הקפיצה" התייחסויות לנושא שנכתבו בפורום זה בעבר.
    אני אתן לך תשובה מהכיוון הרפלקסולוגי.
    כדי להבין את התמונה המלאה והשלמה של מצבך נדרש איבחון דרך כפות הרגליים .
    בהחלט ניתן לעזור בנושא ובמקרה הצורך גם להפנות לבדיקות הרלוונטיות אם יש חשד
    לבעיה פיזיולוגית. גם אז יש מה לעשות אם באמצעות רפלקסולוגיה או טיפולים אחרים.
    מהפרטים שנתת ניתן להבין את הרצון שלך להיכנס להיריון יחד עם התסכול שזה לא קורה.
    ממליצה לך מאוד לפנות ולטפל בעניין. אני עברתי כבר עם מספר נשים תהליך טיפולי שהסתיים
    בהיריון מוצלח. אם תרצי את עזרתי את מוזמנת.
    בהצלחה
    הגר 054-6769561

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביוץ

מיה
    18/04/2007

אנחנו ניסינו במשך 3 חודשים ללא הצלחה, בפעם הרביעית השתמשנו בבדיקת ביוץ, בנוסף אחרי המגע המיני שכבתי על הגב עם רגליים מקופלות לבכיוון הבטן במשך 20 דקות והצלחנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב!

ורד לב
    19/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו