גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים
    הריונית
    10/08/2007

האם יתכן שבזמן החודשים הראשונים יש יותר גזים בבטן???
    מה עושים???

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• הכל ייתכן

ורד לב
    10/08/2007

כמספר הנשים וההריונות, כך מספר התופעות האפשריות.
    מכל השאלות שלך פה אני תוהה אם לא יתאים לך כבר לקחת את ההזדמנות הזו ולשפר את תזונתך בכדי להקל על העיכול, לשפר ספיגת ברזל ולהרגיש בנוח בהריון שלך.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים בבטן לא יוצאים

מנחם
    02/11/2010

אני כבר כחמשה ימים סובל מגזים בבטן הבטן שלי נפוחה ואני לא מצליח להוציא את הגזים מהבטן בשום דרך אני מרגיש תחושה של שובע ולא כל כך חשק לאכול זה הרגשה מציקה וקצת מבהילה רציתי לקבל עזרה דחופה בנושא זה אשמח מאוד לקבל עזרה תשובה באופן הכי מהיר שיש תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים בבטן לא יוצאים - תגובה

מיכל שלזינגר
    03/11/2010

שלום מנחם

אני ממליצה לך לפנות לרופא גסטרו.
    שישלח אותך לבדיקות מתאימות.
    אין ביכולתי להמליץ לך על משהו קונקרטי יותר, מכיוון שחשוב לאבחן את הסיבה לבעיה.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו