מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציהדניאלה20/03/2007
אני בהריון בחודש שישי ונוצרו לי המון כתמי פיגמנטציה. האם יש דרך לטפל בזה בעזרת רפואה משלימה? מה בדיוק גורם לזה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארומתרפיה יכולה ויודעת לטפל בכתמי
אנאמה מילר20/03/2007פיגמנטציה על העור.
אני אישית לא חסידה של זה כל כך...
הייתי מעדיפה לשמוע ולאבחן קודם מה הגורם. אם הגורם הוא הורמונלי - מה שבטח מאוד הגיוני מאחר והכתמים נוצרו בעקבות היריון - אז אין מה לעשות כרגע ורק לחכות לאחר הלידה לחזרת המערכת למקומה.
אם הגורם הוא אור השמש - אז אפשר אולי לטפל בכתמים בעזרת ארומתרפיה.
מדובר בשמנים אתריים שיש להם יכולת הבהרה של כתמים. שמנים אתריים כגון:
לימון, לואיזה ומליסה. לואיזה ומליסה הם שמנים יקרים מאוד.
יש לעבוד עם שמנים אלה בערב (מאחר והם גורמים לריאקציה עם אור השמש).
בכל מקרה הייתי ממליצה לחכות לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
דניאלה20/03/2007כן, הרופא שלי אישר שזה הורמונאלי ושזה קרה לי בגלל יותר מידי טוסטוסטורון בהריון (או משהו כזה). האם אחרי הלידה הכתמים יעלמו??
אם כן, אז אני אחכה בסבלנות...תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ערבויות לגבי היעלמות הכתמים
אנאמה מילר21/03/2007לאחר הלידה. ואם כן, אז זה לוקח זמן. בכל אופן שווה לחכות עד לאחר הלידה ועד לחזרת הגוף לאיזון ההורמונלי המחודש שלו (לאחר תקופת ההנקה וכו'...) ואז לבדוק מה קורה. הריונות מלמדים אותנו סבלנות מהי.. אין מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)