באך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באך
    לילי
    14/08/2007

האם אני יכולה לקחת תמציות פרחי באך ממש לקראת הלידה וגם בלידה עצמה ללא מרשם או המלצה או בדיקה? ההריון שלי תקין ואני מרגישה בסדר, שבוע 39+1 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באך

הוספת תגובה

• הי לילי.

אנאמה מילר
    17/08/2007

תודה לאל ויופי וכיף לשמוע שההיריון תקין ואת מרגישה טוב. כן, בהחלט אפשר לקחת פרחי באך ללא מרשם כי אינם חומר, הם אנרגיה בלבד. אם הם לא מתאימים, הם לא עושים נזק.. מלבד רסקיו שאין לקחת אותו יותר משבוע רצוף וזה גם במקרים האקוטייים המתאימים.
    ללידה אני ממליצה על הרסקיו. בהחלט. הוא מצויין ללידה עצמה מרגע התחלת הצירים עד לחדר הלידה ולאורך כל הלידה. אפשר לטפטף אותו לבקבוק המים או לכוסות המים ששותים בלידה גם לך וגם לבן זוגך אם הוא רוצה... וגם לאחר הלידה לתקופה של עד שבוע עד שחוזרים לפוקוס ולאיפוס. מעבר לזה, לא כדאי.
    במידה וזה בן ועושים לו ברית, אפשר להשתמש גם לתינוק ברסקיו בזמן הברית לפניה וגם קצת אחריה.
    אם את מניקה, אפשר לטפטף מעט רסקיו על הפטמה ולתת לתינוק לינוק לאחר הלידה. יעזור לו גם להיפרד מטראומת הלידה.
    בהצלחה
    אם יש עוד שאלות, אני כאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו