מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף לחומצה פוליתאריאלה18/05/2009
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון. הרופא אמר לי לקחת חומצה פולית אבל זה עושה לי כאבי בטן עזים וצרבות. האם קיים תחליף לחומצה הפולית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לחומצה פולית
מיכל שלזינגר18/05/2009שלום לך אריאלה.
כשמנסים להרות באמת מומלץ ליטול חומצה פולית.
א. נסי ליטול תוסף של אחת מחברות הויטמינים הגדולות והידועות למשל של אלטמן- כי לעיתים ויטמינים ממקור טבעי נספגים טוב יותר ואינם גורמים לתופעות לואי (בניגוד לתוספים שנמכרים בקופות החולים וכו').
ב.. הקפידי לצרוך את תוסף התזונה יחד עם ארוחה.
ג.. שווה לבדוק האם תזונך נחשבת למאוזנת - אמנם אני מבינה שהצרבות וכאבי הבטן החלו רק מאז שהתחלת ליטול את החומצה הפולית, אבל נסי להוריד מוצרים שעלולים לגרום לצרבות:
קפאין, חריף, מזון חריף.
ד אפשר לנסות וליטול קומפלקס ויטמיני B - שוב אותה המלצה כמו בסעיף א - ממקור טבעי.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)