מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער גוףמרי19/08/2007
מאז שנכנסתי להריון אני מרגישה ששיער הגוף שלי התכהה, למשל הפלומה הבהירה שיש על הבטן שאף פעם לא הטרידה אותי נראית עכשיו לעין וזה ממש מפריע לי. אני פוחדת ללכת לקוסמטיקאית להוריד אותה כשאני בהריון, כנ"ל לגבי הבהרה, יש לכן עצות טבעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו אכן תופעה שקורית
ורד לב19/08/2007אצל חלק מהנשים.
אני לא כ"כ יודעת מה להציע, אולי לאנאמה יהיו הצעות ויש פה, בפורטל, גם פורום קוסמטיקה או משהו בסגנון ואפשר לברר בו.
האספקט שאני יכולה להכניס הוא זה של הבנת השינויים שאת עוברת וקבלתם. שיער הגוף הוא פן אחד של הדברים, יהיו עוד הרבה שינויים בפנימיות ובחיצוניות שיעברו עלייך בעקבות ההריון הזה, התינוק/ת שיוולדו, האמהות, השיוני בזוגיות, במשפחתיות, בהגדרה העצמית שלך וכו'.
עור ושיער הם התבטאויות חיצוניות של מה שקורה אצלנו בפנים.
קושי לקבל את עצמך כפי שאת נראית בחוץ עשוי לייצג קושי בקבלה עצמית, מבפנים.
זה שווה התבוננות והכרות ואם בוחרים, יש לא מעט מה לעשות עם זה- תהליך, עבודה פנימית, מסע, התפתחות אישית.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן אין הרבה פתרונות
אנאמה מילר19/08/2007מתאימים בארומתרפיה להבהרה בזמן ההיריון. השמנים המבהירים אינם מומלצים לשימוש בהיריון.
מסכימה עם ורד מאוד לגבי קבלת השינויים בגוף... זה משהו חשוב שכדאי ללמוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)