תסמונת שחלות פוליצסטיות - הריון שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת שחלות פוליצסטיות - הריון שני
    שירה
    07/06/2009

שלום רב,
    בת 29, בעבר היו לי מחזורים סדירים והריון לא רצוי שהתסיים בהפלה בשבוע 9. יש לי ילד בן שנה מהריון שהושג ע"י איקקלומין (2 כדורים, סבב ראשון), לאחר איבחון של PCO. אני עדיין מניקה ורוצה ילד נוסף. אני בודקת סימני פוריות מזה 3 חודשים ובהם היה ביוץ רק בחודש הראשון (וסת ראשונה לאחר לידה). אני כרגע באמצעו של המחזור הרביעי והופיעו אמנם סימני פוריות אבל זה לא לווה בעליה בחום השחר, כלומר אין ביוץ גם החודש.

אני אשמח לדעת האם יש דרכים לעודד ביוץ ללא התערבות חיצונית (איקקלומין ודומיו)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

מיכל שלזינגר
    08/06/2009

שלום לך

בהחלט ניתן להגיע למצב של ביוץ סדיר. אני משלבת טיפול בדיקור + תכשירים הומוטוקסיקולוגיים והנחיות תזונה . בהחלט ראיתי הצלחות יפות במרפאה. חלק מן הנשים מגיעות רק כדי לסדר את המחזורים (לחלקן כמובן יש את כל התסמונת של השחלות הפוליציסטיות: שיעור, השמנה וכו'), וחלקן באות כדי שאסייע להן להקלט ולהשיג הריון.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו