מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים וחולשה בשריריםשרית21/06/2009
אני בת 36 חודש חמישי בהריון שישי. אני מתקשה לעשות פעילות גופנית פשוטה, כמו עמידה עליה במדרגות הרמת ידיים בגלל כאבי שרירים בעת הפעולה (לא במנוחה). וכן כאבי כתפיים צוואר וראש. בדיקות הדם תקינות כולל שקיעה ובלוטת תריס. הרופאה טוענת שזה כלום. אני נוטלת b12 במציצה וכן סידן מזה כחמישה שבועות. האם יש קשר להריון או שקיים מחסור במרכיב מסוים בדם או שזו תופעה בפני עצמה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וחולשה + הריון
מיכל שלזינגר21/06/2009שלום לך שרית
יתכן מצב שבבדיקות מערביות הכל יראה תקין, אבל לא ניתן להתווכח עם מה שאת מרגישה.
ההרגשה שלך יכולה לנבוע מסיבות רבות שכל אחת מהן עומדת בפני עצמה ו/או משילוב של מספר גורמים:
א. הריונות תכופים עם /בלי הנקה שביניהם הגוף לא הספיק להתאושש. גם גידול הילדים דורש מאמץ רב. אולי את גם עובדת. 5 ילדים ועוד אחד בבטן, בהחלט לא פשוט...
ב. אני לא יודעת מהי התזונה שלך , אולי קיימים חסרים של ויטמינים ומינרלים. אני ממליצה לכל המטופלות שלי מעבר לתזונה מאוזנת ובריאה לצרוך גם מולטי ויטמין מאיכות טובה.
ג. יתכן שאת סובלת ממצב גבולי של ספירת הדם - פריטין ו/או ברזל.
וקיימת גם אפשרות שמבחינה מערבית אין כל חסר, אבל אם הייתי בודקת אותך על פי עקרונות האבחנה של הרפואה הסינית, הייתי מגלה שאת סובלת ממצב של חסר צ'י (אנרגיה) ו/או חסר דם (סיני) מצב כזה ניתן לטיפול באמצעות הנחיות תזונה + צמחים סיניים.
ד. אני לא יודת מהו אופי הכאבים שאת סובלת מהם - האם מדובר בהתכווצות שרירים פשוטה - לכך ניתן להתאים טיפול בדיקור ותוספים מתאימים.
או שאת סובלת ממצב של סימפיזיוליזיס שגם בו ניתן לטפל בדיקור.
לסיכום...
המון אפשרויות, אבל לא ניתן לסייע לך באופן וירטואלי. עלייך להגיע לאבחנה ולטיפול.
אני בטוחה שבזכות הידע והנסיון שלי במצבים דומים לשלך אוכל לסייע לך
המשך הריון קל.
ממני
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופוריות
ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)