מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות ללקטוז?ליאת קדוש01/07/2009
הנני אם מניקה לתינוק חמוד בן חודשיים וחצי , מזה כחודש אי סובלת מכאבי בטן שהתחילו ככאבי בטן קלים (כמו 'גורו גורו' בבטן) באיזור שמעל הפופיק... הכאבי בטן התפתחו לחום ולשלשולים ,עברו למשך יום (כי לא אכלתי בגלל השלשולים) ולאחר מכן חזרו ברמה יותר חזקה אחרי יום בו אכלתי הרבה מוצרי חלב.... ממש ברמות שגרמו לי להתקפל! (עברו אחרי 4 שעות ששכבתי על הבטן)
רציתי לשאול אם יכול להיות שזו רגישות ללקטוז ?ואם יש קשר בין הנקה להתפתחות של רגישות ללקטוז? כמו כן בתקופות מסוימות אני מרגישה שבזמן ההנקה הכאבים מחמירים האם יתכן ומה הסיבה לכך?
תודה רבה,ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי משהו...
ליאת קדוש01/07/2009הרופאה שלחה אותי לאולטרא סאונד בטן עליונה ובדיקת נשיפה ...
מה למעשה החשד ? איזה בדיקות נוספות מקובל לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות ללקטוז - מוצרי חלב בכלל?
מיכל שלזינגר01/07/2009שלום לך ליאת
מזל - טוב להולדתו של הרך הנולד !!!!
הרופאה חושדת בהליקובקטר פילורי ולכן שלחה אותך לתבחין נשיפה.
לשאלותייך,
אחרי לידה הגוף הרבה יותר רגיש. ההריון וההנקה מחלישים והגוף כולו רגיש יותר, כך גם העיכול.
אני מניחה שאת גם לא ישנה מספיק, בטוח שהדבר אינו מועיל לבריאותך הכללית.
לגבי מוצרי חלב -
יתכן שאת רגישה רק ללקטוז ויתכן שאת רגישה לחלבון החלב.
נסי להמנע בכלל ממוצרי חלב פרה - באופן מוחלט במשך שבועיים ובדקי האם יש הקלה.
אם אין הקלה אז כנראה שהבעיה אינה קשורה לחלב דווקא.
את יכולה בהמשך לנסות ולצרוך מוצרי חלב עיזים שהם קלים יותר לעיכול.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)