מיעוט מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט מי שפיר
    דורית
    05/07/2009

מיכל שלום,
    אני בשבוע 24 להריון בסקירת מערכות שבוצעה לפני שבועיים(הבדיקה יצאה תקינה) נמצא כי כמות מי שפיר מועטה. אומנם הכמות בתוך הנורמה אך בגבול התחתון(אחוזון 9) , לאור הממצאים נשלחתי למעקב שבוע לאחר מכן לבדוק בשנית כמות מי שפיר. גם בבדיקה זו הכמות הייתה מועטת והרופא אמר שזה עדיין בנורמה אבל בשבועות הללו אוהבים לראות יותר מים ולכן הוחלט שאגיע למעקב נוסף בשבוע הבא.
    כששאלתי אותו האם יש מה לעשות (אני משתדלת לשתות הרבה מים אבל הוא אמר שזה לא קשור) הוא אמר שאין שום דבר שניתן לעשות על מנת הלגדיל את כמות מי השפיר.

רציתי לדעת האם ברופאה הסינית/המשלימה יש איזשהן המלצות כמו תזונה /תוספי מזון נטורופטיה על מנת להגדיל כמות מי שפיר שכן אני מעונינית להקדים תרופה למכה ככל שניתן.
    במידה ותאמרי לי שיש מה לעשות כמובן שלא אסתפק בתשובה בפורום אלא אפנה לטיפול/ייעוץ מעמיק.

תודה מראש,
    דורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיעוט מי שפיר

הוספת תגובה

• מיעוט מי שפיר

מיכל שלזינגר
    05/07/2009

שלום לך דורית

אפשר לנסות לשפר את המצב באמצעות דיקור ופורומולות הומוטוקסיקולוגיות.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו