חיזוק הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק הרחם
    טלטל
    12/07/2009

שלום,

אני ובעלי מנסים כשנה להיכנס להריון ללא תוצאות. לפני כחודשיים התחלתי דיקור שהמדקר טען שיש אצלי המון ליחה בגוף וייעץ לי להוריד את מוצרי החלב מהתפריט היומי.
    רציתי לשאול האם יש מאכלים מסויימים או חליטות שעוזרות לחזק את הרחם לקראת כניסה להריון

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק הרחם

הוספת תגובה

• חיזוק הרחם

מיכל שלזינגר
    13/07/2009

שלום לך טלטל
    מלימודי ומנסיוני, בטיפולים להגברת פוטנציאל הפוריות חשוב ביותר לשלב גם פורמולות צמחים. בסין אין טיפולים גניקולוגיים ללא צמחים. הרפואה הגניקולוגית נחשבת לתחום המחלות הפנימיות, ומחלות פנימיות תמיד מטופלות בשילוב של צמחים ודיקור.
    בקשי מן המטפל שלך המלצות תזונה מדויקות למצבך, על פי האבחון של הסינדרום שלך.
    כי ברור לי שבמקרה שלך יש בעיה של ליחה, השאלה היא מהם הסינדרומים הנוספים: בד"כ במצבי ליחה מעורבת גם חולשה של הטחול, מהו מצב הדם, הכליות, הכבד ועוד ...?????

הטוב ביותר הינו לבקש מן המטפל גם טיפול בצמחים - פורמולת צמחים מותאמת אישית וכן המלצות תזונה מדויקות למצבך - על הפי האבחון של המטפל.
    לא ניתן לתת המלצות מדויקות ללא אבחון. את האבחון המדויק למצבך ערך המטפל ולכן מומלץ לפנות אליו.
    לעיתים יש צורך לשלב גם תוספי תזונה, כמובן רק על פי אבחון מדויק.

בהצלחה לשניכם
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות
    052-8728526 077-7006257

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו