מס' שאלות למיכל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות למיכל.
    סיגל
    17/07/2009

,שלום ,אני בת33 שנה וחצי לאחר גרידה (עובר ללא דופק) מאז הניסיונות להרות עלו בתוהו, צילום רחם תקין ,ביוץ יש, בדיקות הזרע של בעלי סבירות עברתי הזרעה עם BRAVELLE לא מוצלחת לפני מס' ימים התחלתי את טיפולי הזרעה שנייה עם ה-BRAVELLE והפעם יותר 3 אמפולות , כעבור 4ימים פרוגסטרון -3, LH-2, ב-US הזקיקים עדיין קטנים 8-9 מ"מ ועלי להמשיך להזריק עוד 4 ימים ,אכן כך עשיתי ואז הגעתי לרופאה אחרת במרפאה והיא ראתה את הבדיקות דם ונלחצה מאד והם:

Estradiol (E2) Urgent 4000 pmol/L
    Progesterone Urgent 5.00 nmol/l
    LH Urgent 20.00 IU
    היא ביצעה US וגינאלי שהצביע על ריבוי זקיקים ,חלקם אף גדולים ...ואז טענה "גירוי יתר שחלתי" ושעלינו להפסיק את כל הטיפול, להימנע מלקיים יחסי מין, ולהזריק 2 דקאפפטיל ..ו-US במחזור הבא לוודא שאין נזק...לא לקחתי את הזריקות דקפפטיל , היה מחזור חלש לדברי הרופא ללא ביוץ, אין ציסטות וכדאי חודש הבא לעשות עוד הזרעה ,שאם היא לא תלך צריך לעבור להפרייה (IVF)
    מה דעתך על כל הסיפור הזה? היש סיכוי שיהיה לי ילד? תוכלי להגיד לי האם הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי בנושא? קצת יותר ספציפית כי אני לא מכירה את התחום ..מה עלי לאכול ? איך אוכל לעזור לעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות למיכל.

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות

מיכל שלזינגר
    19/07/2009

שלום קרן
    בהחלט כדאי להסתייע ברפואה סינית אצל מטפלת/ת שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והפוריות.
    כדאי לקחת מספר חודשים ולהביא את גופך לאיזון אחרי כל מה שעברת.
    אני מטפלת באצעות שילוב של דיקור + צמחים סיניים + הומוטוקסיקולוגיה + מגע וכמובן נותנת המלצות תזונה על פי מצבו של המטופל (על פי הסינדרום הסיני שלו - שנקבע לאחר פגישה ואבחנה).
    מנסיוני, גם נשים שעברו תלאות רבות מצליחות לשפר את סיכוייהן לילד באמצעות שילוב של רפואה משלימה (אם אין בעיה כמו סתימת חצוצרות למשל או פגיעה בדופן הרחם) במקרים רבים הצלחתי לסיייע למטופלות שלי להשיג הריון ללא טיפולים הורמונליים מערביים.

בהצלחה
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות
    052-8728526
    077-7006257

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

סיגל
    19/07/2009

מיכל תודה רבה על התייחסותך, רציתי לדעת האם את מקבלת מטופלות של קופת חולים מכבי?ובאיזה מחיר אם כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות + רפואה סינית

מיכל שלזינגר
    20/07/2009

שלום לך קרן

אני כמובן מקבלת מטופלות של כל קופות החולים, אבל מדובר במרפאה פרטית.
    רמת השירות וסוג הטיפול שאני נותנת אינם יכולים להנתן במסגרת ציבורית כמו זו של קופות החולים.
    אני משלבת בטיפול:
    הנחיות תזונה, צמחים סיניים, הומטוקסיקולוגיה, טיפולי מגע ודיקור. בקופות החולים אין שילוב של כל הגורמים הללו, מנסיוני השילוב מביא תוצאות מצוינות ואיכותיות.

בהצלחה
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות
    052-8728526
    077-7006257

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו