בעיות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עיכול
    קארין
    18/07/2009

שלום
    יש לי תופעה קשה מאוד , אחרי כל ארוחה אני מתנפחת נורא , בטוח שזה גזים , בעבר סבלתי מ-hp, אני כרגע בשבוע עשרים ונראה שזה הולך ומחמיר הנפיחות גורמת לי לכאבי מתיחה ואני לא מסוגלת ללכת זקוף עקב כך ולפעמים גם לא מצליחה לנשום סדיר, אני לא נוגעת בחלב בקר רק עיזים עד 5% ומעט מאוד , נמנעת מפירות חוץ מתפוח כי הם מנפחים, נמנעת מקמח לבן אוכלת בעיקר שיפון וכנראה שאנסה ללא שמרים, לא אוכלת שום קליפה של ירק כמו של גמבה או עגבניה (נמנעת מעגבניה וחצילים), לא אוכלת קטניות, שותה תה שומר ואוכלת פשתן טחון (=רק התחלתי) ופעמיים ביום ג'רודופילוס (בתחילת 2009 סיימתי טיפול נטורופתי שמלווה בצמחי מרפא), מה עוד אפשר לעשות?????? ...
    בבקשה תגידי לי שיש פיתרון לייסורי , אני נורא רוצה להנות מההריון וכבר לא איכפת לי לאכול רק חצץ!!!!
    מצטערת על האורך ואודה מאוד על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עיכול

הוספת תגובה

• בטן מתנפחת

מיכל שלזינגר
    19/07/2009

שלום לך קארין
    שווה לנסות לאכול ארוחות מאוד קטנות וכן להפריד בין חלבונים לפחמימות באופן מוחלט.
    כדאי מאוד לנסות גם דיקור.
    אפשר לתת פורמולה סינית - כמובן שיש לפנות למטפל לשם כך.

מאחלת לך שתתגברי על האי נוחות.

המשך הריון בריא וקל
    ממני
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופוריות
    077-7006257
    052-8728526

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו