מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נחבלת בקלותיוכי28/08/2007
מאז שאני בהריון אני נחבלת נורא בקלות, אני לא שמה לב כשזה קורה אבל בסוף היום אני מלאת סימנים כחולים וסגולים כאילו מישהו הרביץ לי. תוכלו להגיד לי ממה זה ואם יש לי סיבה להיות מודאגת מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין
ורד לב28/08/2007האם את זוכרת שנחבלת, או שאת רק שמה לב לסימנים הכחולים?
אני רואה פה 2 דברים:
1. לקחת את הסימנים הללו כתזכורת וסימן שאולי יש פה צורך ליותר חיבור גופני. האם את מחוברת לגוף שלך? להריון? לתחושות? לקושי? לשמחה?
לעתים כשאנחנו מרבים להחבל זה מעין צרוך להתקרקעות, לרדת מהשמיים לכאן ולעכשיו של האדמה היציבה והמקיימת.
הזדמנות!
2. לפי הרפואה הסינית סימנים כחולים למיניהם עשויים להיות קשורים לחולשה של מרידיאן הטחול. זה אחראי על יצירת הדם וההזנה, כמו גם על אחזקת האיברים במקומם.
בהריון מרידיאן זה נוטה לעבוד חזק מאד ועשוי לצאת מאיזון דיי בקלות.
מה עושים? אפשר ליצור קשר עם מטפל/ת סיני/ת ולעבור טיפול תומך להריון. אין לי ספק שזה יעזור, יחזק ויתמוך בכל מה שעובר עלייך.
אה, וכמובן שווה לדאוג להזנה טובה ואיכותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבלות
נוגה סיני28/08/2007אני לא חושבת שאת צריכה להיות מודאגת אבל אני כן חושבת שאת יכולה להשתמש באותות שהגוף מעביר כדי לשים לב. בעיני הגוף אומר שיש איזשהו חיבור בינך לבינו שאפשר וכדאי לחזקו. כשיש הקשבה ומודעות גופנית אי אפשר להיחבל מבלי לשים לב לכך. נראה לי שכדאי למנף את הסיטואציה לכדי פעילות מחברת בינך לבין גופך- תנועה מודעת שעובדת גם על קורדינציה, יציבה, נשימה והקשבה מאד מומלצת. מחשבת הגוף, פלדנקרייז ודומיהם. בהצלחה והנאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)