מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לריריתקרןמ02/09/2007
סליחה זה נקראה חומיצות בצואר הרחם לא רירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי בעקבות מה
אנאמה מילר03/09/2007ביקשת את הבדיקה למרות שהרופאה שלך לא המליצה. האם אתם מנסים להיכנס להיריון כבר תקופה ארוכה?
אני מאמינה שכל סיפור החומציות והבסיסיות בגוף קשורה מאוד לתזונה וסוגי תזונה.
אני מאמינה שוורד תתייחס לכך בקרוב.
יש אפשרות לעבוד עם שמנים אתריים מסוימים שמעודדים פריון אך לא עובדים ישירות על רמת החומציות כמו על הגוף כולו - מאזנים, ומיטיבים עם מערכת המין. לדוגמא: השמנים המופקים מזרעים כגון: הל, אגוז מוסקט וכו'
שמן אתרי אנג'ליקה ועוד.
אם תרצי פירוט אשמח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנים
קרןמ03/09/2007אני אשמח לקבל פירוט על כל שמן שיכול לעזור אני אקנה אותו ויעשה מה שצריך לעשות. אנחנו מנסים שנתיים וחודשיים.
ביקשתי את הבדיקה כי דיברתי עם הרבה בחורות שגם להם אמרו שאין סיכוי שזה קשור לרחם או לחצוצרות והסתבר שכן. תגידי לי איפה אפשר לקנות את השמנים גם אם זה קשור לבעיות פריון. מה למשל גורם ליותר מידי חומציות ???
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומציות
ורד לב03/09/2007לעניין התזונתי, כדאי להעזר בתפריט בסיסי באופן יחסי, כזה שאינו מעודד היווצרות חומציות ברקמות הגוף. הוא יעזור לשינוי המאזן גם במערכת הפריון.
למשל, להפחית מזונות מהחי: בשר, עוף, דגים, ביצים.
להפחית דגנים מעובדיםן ולהעדיף מלאים.
להתבסס על שפע ירקות, עלים ירוקים ונבטים.
להוריד קפה.
ועוד.
ממליצה גם להעזר בתוספי מזון ספציפיים בהתאמה אישית.
את מוזמנת ליצור קשר להמשך התייעצות: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכי עוד רגע לפני שאת
אנאמה מילר04/09/2007רוכשת שמנים.
אני ממליצה קודם לעשות שינוי בהרגלי החיים כמו שהציעה ורד בתזונה וגם שינוי ברמה המחשבתית. עבודה עם דמיון מודרך, ועוד כלים שיש לנו לרפואה ההוליסטית כמו באך או הומאופטיה על מנת לדייק אותך מול ההיריון ולראות היכן הם החסמים.
שמנים יכולים להיטיב ולאזן - אך הם עוד תוספת.
כפי שכתבתי שמנים כמו אנג'ליקה והזרעים שציינתי בהודעה הקודמת. גם כאן, עדיף להתאים לך תערובת ספציפית שמתאימה.
אם תרצי להתייעץ איתי אפשר במייל [email protected]
אוכל להפנות אותך למטפלים באזור מגוריים אולי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)