מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני והריוןסיגל03/09/2007
שלום. אני בשבוע 18. הפסקתי את הדיקור הסיני לאחר כניסתי להריון. אני מעוניינת לחזור שוב. ביום חמישי אני עוברת מי שפיר, האם יש מניעה לקבל טיפול מחר ובשבועות הקרובים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סיגל.
אנאמה מילר03/09/2007כרגע אדבר מניסיוני האישי ופחות מהצד המטפל שבי מאחר ואני לא מטפלת בתחום הדיקור.
אני אישית ממליצה להימנע בתקופה זו מכל התערבות נוספת שלא חייבים בה.
ובכלל, גישתי האישית לגבי דיקור בהיריון ולצורך העניין גם לגבי שימוש בשמנים אתריים היא שאם חייבים - מטפלים ואם לא - עדיף כמה שפחות להתערב בזמן ההיריון.
האם יש צורך רפואי, או בעיה שמטרידה אותך בפיזי שבגללה את מעוניינת לחזור לדיקורים?
אם את חייבת לחזור, חכי שהגוף יתייצב שוב ורק אז חזרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממילצה בחום להתייעץ עם המטפל/ת שלך
ורד לב04/09/2007הוא/ היא ידעו מה מצבך בדיוק ומה הצרכים שלך.
כמו כן ישנן גישות שונות לטיפול בהריון בעזרת הרפואה הסינית וכדאי לראות אם זה נכון עבורך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני והריון
סיגל04/09/2007תודה.
הסיבה שאני חוזרת לדיקור היא דלקת גידים כרונית ברגליים , בידדים ובשכמה. כמה זמן את ממליצה לי לחזור לדיקור לאחר מי השפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כפי שורד הגיבה לך
אנאמה מילר04/09/2007כדאי באמת להתייעץ עם המדקר שלך. כמו כן, כדאי להצטרף לקבוצת תנועה להיריון אם זה יוגה או מחשבת הגוף או משהו עדין שמתאים להיריון. תנועה עדינה יכולה לעשות פלאים בכאב וגם בחימום המקום והנעת האנרגיה באזור. גם אם את חוזרת לדיקור כדאי לשלב עם תרגילים. פיזיותרפיה מקופת חולים ביקשת? הם עושים אולטרסאונד או גלים קצרים וזה עוזר מאוד לכאב. אין בעיה בזה בהיריון לדעתי בגלל שזה בקרסוליים וברגליים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)