דיקור סיני והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני והריון
    סיגל
    03/09/2007

שלום. אני בשבוע 18. הפסקתי את הדיקור הסיני לאחר כניסתי להריון. אני מעוניינת לחזור שוב. ביום חמישי אני עוברת מי שפיר, האם יש מניעה לקבל טיפול מחר ובשבועות הקרובים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני והריון

הוספת תגובה

• הי סיגל.

אנאמה מילר
    03/09/2007

כרגע אדבר מניסיוני האישי ופחות מהצד המטפל שבי מאחר ואני לא מטפלת בתחום הדיקור.
    אני אישית ממליצה להימנע בתקופה זו מכל התערבות נוספת שלא חייבים בה.
    ובכלל, גישתי האישית לגבי דיקור בהיריון ולצורך העניין גם לגבי שימוש בשמנים אתריים היא שאם חייבים - מטפלים ואם לא - עדיף כמה שפחות להתערב בזמן ההיריון.
    האם יש צורך רפואי, או בעיה שמטרידה אותך בפיזי שבגללה את מעוניינת לחזור לדיקורים?
    אם את חייבת לחזור, חכי שהגוף יתייצב שוב ורק אז חזרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממילצה בחום להתייעץ עם המטפל/ת שלך

ורד לב
    04/09/2007

הוא/ היא ידעו מה מצבך בדיוק ומה הצרכים שלך.
    כמו כן ישנן גישות שונות לטיפול בהריון בעזרת הרפואה הסינית וכדאי לראות אם זה נכון עבורך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני והריון

סיגל
    04/09/2007

תודה.
    הסיבה שאני חוזרת לדיקור היא דלקת גידים כרונית ברגליים , בידדים ובשכמה. כמה זמן את ממליצה לי לחזור לדיקור לאחר מי השפיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כפי שורד הגיבה לך

אנאמה מילר
    04/09/2007

כדאי באמת להתייעץ עם המדקר שלך. כמו כן, כדאי להצטרף לקבוצת תנועה להיריון אם זה יוגה או מחשבת הגוף או משהו עדין שמתאים להיריון. תנועה עדינה יכולה לעשות פלאים בכאב וגם בחימום המקום והנעת האנרגיה באזור. גם אם את חוזרת לדיקור כדאי לשלב עם תרגילים. פיזיותרפיה מקופת חולים ביקשת? הם עושים אולטרסאונד או גלים קצרים וזה עוזר מאוד לכאב. אין בעיה בזה בהיריון לדעתי בגלל שזה בקרסוליים וברגליים..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו